Două TIR-uri, un autobuz şi un autoturism, implicate într-un accident rutier

Două TIR-uri, un autobuz şi un autoturism, implicate într-un accident rutier

1
DISTRIBUIȚI

accident simeria

Un accident rutier a paralizat, în această după amiază, circulaţia pe DN 7  între localităţile hunedorene Simeria şi Deva.


În incident au fost   implicate un autobuz, două TIR-uri şi un autoturism. „Din primele cercetări rezultă că şoferul unui autotren nu a păstrat distanţa faţă de autobuz şi l-a acroşat apoi a intrat pe contrasens şi a acroşat un autoturism pe care l-a proiectat în afara părţii carosabile. În accident a mai fost implicat un autotren. Din fericire, oamenii care erau în autobuz nu au fost răniţi. Există o singură persoană rănită, şoferul autoturismului, care a fost transportat la spital”, a declarat comisarul Sorin Iacob de la Serviciul Poliţiei Rutiere Hunedoara. Pentru scoaterea rănitului dintre fiarele contorsionate ale Audi-ului fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la descarcerare. Până la deblocarea circulaţiei, maşinile sunt deviate pe o ruta ocolitoare de la Deva pe  DN78 prin Şoimuş pe tronsonul de autostradă A1 până la Simeria Veche.

1 COMENTARIU

  1. Se obțin cu prea mare ușurință carnete de șofer profesionist, poliția e de vină evident că nu-i testează psihologic la modul serios, probabil nici profesional și ajung niște inconștienți modest calificați și poate instabili psihic să conducă mașini mari și puternice cu care produc accidente…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.