Dubioza Kolektiv, concert de senzaţie în cadrul primei ediţiii a festivalului Sabotage...

Dubioza Kolektiv, concert de senzaţie în cadrul primei ediţiii a festivalului Sabotage GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-389342760">

sabotage (24)

Prima ediţie a festivalului Sabotage, desfăşurat azi noapte în halele Fructus, a reuşit să atragă atenţia timişorenilor dornici de distracţie, line-up-ul manifestării fiind unul care a atras un public numeros la faţa locului.

Evenimentul desfăşurat aseară a debutat cu seturile susţinute de Kolapsys şi DJ K-lu, care au reuşit să facă un warm – up straşnic bosniecilor de la Dubioza Kolektiv. Aceştia s-au dovedit a fi atracţia principală a nopţii. Muzicienii au făcut un show spectaculos şi au cântat hituri de pe mai multe albume discografice, inclusiv de pe „Apsurdistan“, disc apărut în luna aprilie a acestui an, şi au fost rechemaţi pentru bis. Printre momentele interesante ale recitalului s-au numărat şi cele în care bosniecii au afişat nişte pancarde pe scenă cu Salvaţi Roşia Montană şi Opriţi exploatarea gazelor de şist. De altfel, după recital, aceştia au rămas şi la DJ set-ul semnat Black Sun Empire, pentru poze şi autografe, iar ultimii petrecăreţi au rămas pe baricade până la orele şase ale dimineţii pe beat-urile amestecate de Mighty Boogie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.