EXCLUSIV Dovada că Ilie Năstase se căsătorește cu Brigitte Sfăt

EXCLUSIV Dovada că Ilie Năstase se căsătorește cu Brigitte Sfăt

1
DISTRIBUIȚI

casatorie nastase sfat

Zvonurile că fostul mare tenismen și controversata sa iubită se vor căsători circulă deja de ceva timp, dar fără a se concretiza până acum. Dovada că Ilie Năstase a decis să o ia de nevastă cu acte pe Brigitte Sfăt a apărut, ieri,  pe site-ul Direcției de Evidență a Persoanelor Timișoara. Conform publicației Stării Civile  „astăzi 24 mai 2013 a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului Năstase Ilie în vârstă de 66 ani, cu domiciliul în Bucureşti, sectorul 1 şi al doamnei Sfăt Sanda-Brigitte în vârstă de 36 ani”.


Anunţul precizează faptul că doritoriii de a face opoziţie la căsătoria celor doi trebuie să precizeze motivele în scris. „Au depus actele. Peste zece zile pot să se căsătorească. Noi am făcut publicaţia de căsătorie. N-au stabilit încă data”, a declarat pentru PRESSALERT.ro, Vasile Tărciatu, şefui Direcţiei de Evidenţa a Persoanelor.

Relația dintre Brigitte Sfăt și Ilie Năstase a început în 2010, și încă din momentul în care s-a aflat despre această legătură au devenit unul dintre cele mai vânate cupluri mondene. Așa cum a povestit chiar ea, la o emisiune televizată, Ilie Năstase a ajutat-o cu sfaturi atunci când a trebuit să vândă un teren în Arad. Apoi, cei doi s-au sunat tot mai des, iar într-un final au devenit un cuplu.

Brigitte era, la vremea respectivă, în proces de divorț de Ovidiu Torj, cu care a avut o relație tumultuoasă, ambii acuzându-se reciproc de violențe. Un incident cunoscut presei a fost acela când Brigitte și Năstase au vrut să plece în vacanță în străinătate, cu fetița Brigittei cu Torj, iar tatăl înfuriat și-a făcut apariția pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara, aproape să se ia la bătaie cu fostul tenismen. Acum, cei doi locuiesc împreună, în București. Brigitte are un fiu din prima căsătorie, cu Octavian Sfăt, care a murit în urmă cu mai mulți ani, și o fetiță, din cea de-a doua căsnicie, cu Ovidiu Torj.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.