EXCLUSIV Unul dintre şpăgarii de la Garda Financiară, naşul unui procuror DNA....

EXCLUSIV Unul dintre şpăgarii de la Garda Financiară, naşul unui procuror DNA. Vezi ce spune finul despre relaţia lor UPDATE 1 Decizia instanţei

0
DISTRIBUIȚI

doban 1

La scurt timp după ce a fost prins în flagrant de DNA Timişoara luând 1.000 lei şpagă de la administratorul unei firme din Caransebeş împreună cu colegul său Zeicu Sebastian, comisarul de la Garda Financiară Caraş Severin Remus Doban a încercat să-i impresioneze pe cei aflaţi în sediul Poliţiei Caransebeş lăudându-se cu finul său.


Doban le-a spus că finul său de cununie este procurorul Ciprian Dorobanţu, care este la DNA Timişoara din 2009. Contactat de PRESSALERT.ro, procurorul a confirmat relaţia şi a declarat că „am întrerupt orice legătură din 2007, înainte de a fi vorba să fiu numit la DNA, în urma unei decizii personale unilaterale”. Cei doi comisari de la Garda Financiară urmează să fie prezentaţi în această după amiază cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Timiş, fiind acuzaţi de luare de mită. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru ultimele informaţii legate de acest caz.

UPDATE 1 Cei doi au primit mandate de arestare preventivă pe 29 de zile, avocaţii declarând imediat recurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.