Explicaţia lui Robu pentru forţarea alegerilor cu final cunoscut de la PNL...

Explicaţia lui Robu pentru forţarea alegerilor cu final cunoscut de la PNL Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

robu degete 1

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a ţinut să precizeze, astăzi, că în partid nu există nicio tensiune pentru că se apropie noi alegeri pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al PNL Timişoara, ci „este o atmosferă exemplară pentru care sunt convins că ne invidiază atât adversarii, cât şi aliaţii”. Nicolae Robu a şi explicat de ce au loc aceste alegeri în anul 2013, şi nu anul viitor şi le recomandă ziariştilor care doresc să scrie prostii, să o facă în continuare. „În anul 2009 am fost ales preşedinte al organizaţiei municipale, dar în 2010 am devenit preşedinte al PNL Timiş şi mi-am dat demisia din funcţia de conducere în PNL Timişoara.


S-au organizat alegeri interne, îmi aduc aminte că a fost o competiţie frumoasă, la finalul căreia a câştigat Petru Ehegartner. Mandatul pe care l-a obţinut trebuia să fie de patru ani, minus cât s-a scurs cât am fost eu la conducerea PNL Timişoara, adică trei ani”, a explicat Robu.

Astfel, liderul PNL Timiş spune că alegerile din acest an sunt normale, nu se întâmplă nimic ieşit din comun, şi nici nu ştie cine va câştiga. Până în acest moment şi-a anunţat intenţia de a candida doar viceprimarul Dan Diaconu, despre care Nicolae Robu are doar cuvinte de laudă pentru că „este un om de ispravă, despre toţi membrii PNL am doar cuvinte de apreciere, dar într-o competiţie poate câştiga doar unul, asta e realitatea. Nimeni nu presează pe nimeni, eu chiar le-am cerut să nu aud că cineva a solicitat altcuiva să nu candideze. E dreptul fiecăruia să-şi încerce şansele, aprecierea mea va fi aceeaşi”. PRESSALERT.ro a prezentat, în exclusivitate, planul prin care Robu a pregătit instalarea lui Diaconu în funcţia de preşedinte al PNL Timişoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.