După amenințarea lui Alin Popoviciu, Funeriu și-a prezentat demisia din PDL. Cum...

După amenințarea lui Alin Popoviciu, Funeriu și-a prezentat demisia din PDL. Cum și-a motivat decizia

0
DISTRIBUIȚI

daniel_funeriu

Consilierul prezidenţial Daniel Funeriu a demisionat din PDL, el adresându-i în acest sens o scrisoare scrisă de mână preşedintelui PDL, Vasile Blaga, documentul fiind postat pe pagina de Facebook a fostului ministru al Educaţiei, informează Mediafax. „Stimate domnule preşedinte al PDL, Domnule Vasile Blaga, prin prezenta vă solicit să înregistraţi demisia mea din calitatea de membru al PDL. Am înţeles că este în discuţie o propunere de excludere a mea din partid, propunere care nu a fost respinsă public de conducere. Prefer să nu îi pun pe colegii din PDL în situaţia unui conflict de loialitate: să ridice mâna împotriva voinţei conducerii sau să ridice mâna împotriva unui coleg căruia nu au ce-i reproşa”, scrie Funeriu. El spune că nu va privi în urmă cu mânie şi că îşi va aminti de luptele duse împreună cu cei din PDL.


„Neavând vocaţia privitului în urmă cu mânie voi încerca să păstrez în memorie amintirea luptelor duse împreună cu colegii din PDL, includiv Dumneavoastră, şi solidaritatea care ne-a caracterizat în trecut. Toate cele bune, cu respect”, se mai arată în scrisoarea lui Funeriu. Consilierul prezidenţial a postat documentul scanat pe Facebook, cu menţiunea „Nu îi încurajez pe cei care împărtăşesc direcţia actuală a PDL să-mi urmeze exemplul”.

Vicepreşedintele PDL Alin Popoviciu a declarat ieri că va propune în şedinţa de luni, peste o săptămână, a BPN excluderea lui Cristian Preda, Teodor Baconschi, Teodor Paleologu şi Daniel Funeriu pe motiv că nu vede de ce trebuie ţinuţi în partid oameni care atacă în fiecare zi PDL. Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, fiind întrebat despre eventuala excludere din partid a lui Cristian Preda, Teodor Baconschi sau Theodor Paleologu, că la şedinţa BPN de peste o săptămână se vor lua anumite măsuri, pentru a nu fi corelate acţiunile PDL cu cele ale „altui partid”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.