Grapini: “Mă voi lupta cu cei incorecţi cât voi fi lăsată. Dacă...

Grapini: “Mă voi lupta cu cei incorecţi cât voi fi lăsată. Dacă nu, mă retrag la Timişoara”

3
DISTRIBUIȚI

Maria_Grapini

Ministrul delegat pentru IMM, Turism şi Mediu de Afaceri, Maria Grapini, a declarat astăzi, într-o conferinţă, că se va lupta „cu cei incorecţi”.


„Totdeauna voi fi prietena – şi am uşa deschisă pentru cei corecţi – şi mă voi lupta cu cei care sunt incorecţi. Atât cât pot eu şi cât voi fi lăsată. Dacă nu, mă retrag la Timişoara”, a spus ea, potrivit Mediafax.

Grapini a vorbit şi despre mesaje primite de la companii, care acuză Garda Financiară de comportament abuziv. „Chiar aseară am primit un mesaj de la companii, ce se întâmplă cu verificarea de la Garda Financiară. Garda Financiară s-a supărat că o firmă a pârât şi se duce în control în fiecare săptămână peste cel care a reclamat. Acest comportament trebuie să dispară de la funcţionarii publici”, a spus ministrul. Grapini a mai spus că de fiecare dată când va afla că un funcţionar public nu îşi face treaba o va spune public până la schimbarea acestuia.

3 COMENTARII

  1. ratrage-te ‘te-n gura ma-tii de babaciune…urlai ca o descreierata la referendum ca nu e criza,ca tu faci si desfaci pe pisda ma-tii,mai aveti un lat de pl si distrugeti tara asata,ati facut’o bucati,gunoaielor !!! meritati arsi de vii !

  2. Nu credeti D-na Grapini faptul ca un ministru din actualul cabinet, nu trebuie sa discrediteze activitatea unei institutii publice, cu atributii in exercitiul autoritatii statului, in urma unui mesaj de dragoste primit, in miez de noapte. Daca doriti va fac eu public partenerul, in cauza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.