Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat pronunțarea sentinței în dosarul...

Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat pronunțarea sentinței în dosarul Robu vs ANI. Află când se dă verdictul final

1
DISTRIBUIȚI

robu degete 1

Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat, astăzi, decizia finală în dosarul în care primarul Timișoarei, liberalul Nicolae Robu, contestă decizia ANI care l-a găsit incompatibil.


 Nicolae Robu a intrat în atenția Agenției Naționale de Integritate, alături de Ecaterina Andronescu, Florian Popa și un alt nume cunoscut în Timișoara, Ștefan Drăgulescu, în urmă cu mai bine de doi ani, inspectorii stabilind că cei patru se află în incompatibilitate, potrivit prevederilor noii Legi a Educației. Astfel, actualul primar al Timișoarei a fost, din 2008, rector și ordonator principal de credite al Universității Politehnica din Timișoara, dar și senator din partea PNL. Potrivit ANI, Robu, precum și ceilalți trei, s-au aflat în incompatibilitate din 10 februarie 2011. Astăzi, recursul s-a judecat pe fond, avocatul acestuia solicitând admiterea recursului împotriva deciziei inițiale a Curții de Apel Timișoara, care a dat dreptate ANI. Judecătorii ÎCCJ au amânat pronunțarea sentinței pentru 11 iunie.

1 COMENTARIU

  1. Evindent, aminari…Probabil sentinta definitva se va da dupa ce Robu va fi demult uitat de populatia din Timisoara si nu va mai apuca un al doilea mandat de primar (nemaifiind ales ) Ca urmare, omul se va reintoarce la „umila” functie de „rector” si la un modest salar de 11600 ron… Criza ..nu ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.