”Leopardele” de la CFR se duc la Craiova cu gândul doar la...

”Leopardele” de la CFR se duc la Craiova cu gândul doar la victorie. Noua jucătoare este… handbalistă

0
DISTRIBUIȚI

fotbal fete02_resize

Echipa de fotbal feminin de la CFR Timișoara joacă un meci capital pentru locul doi duminică, pe terenul celor de la Real Craiova. Alb-vișiniile trebuie să câștige dacă vor să fie vicecampioane la final de sezon. Problemele accidentărilor sunt rezolvate în mare parte, iar ”leopardelor” li se va alătura pe final de sezon Loredana Sas, handbalistă la CS Timișoara, dar și fostă fotbalista la Ripensia, echipa de fotbal feminin desființată acum patru ani, după câștigarea Cupei României.

În acest moment, CFR Timișoara luptă pentru locul doi în campionat cu FCM Târgu-Mureș.


Ambele formații au 13 puncte și se înfruntă în Ardeal în ultima etapă din campionat. După înfrângerea cu Blue Angel Brașov, de pe teren propriu, bănățencele trebuie să câștige cu Real Craiova dacă vor medaliile de argint. ”Pentru locul doi ne trebuie o victorie, pentru locul trei ne ajunge și un egal. Noi ne gândim însă doar la victorie, pentru că ne dorim locul doi. Dacă batem la Târgu-Mureș, îl avem asigurat, deoarece rezulatele directe primează în fața golaverajului general”, ne-a declarat antrenorul Florin Bugar. Denisa Heisu și Claudia Bistrian s-au întors de la lotul național de tineret. Problema accidentărilor este rezolvată, cu excepția Danielei Trancău, care are probleme la genunchi. Florin Bugar spera să le convingă și pe gemenele Diana și Claudia Buză să facă deplasarea, după ce săptămâna trecută fetele au refuzat să fie în teren, în urma unui conflict cu antrenorul.

Iar dacă în poartă ”leopardele” au avut tot sezonul improvizații, în atac a venit o întărire. Loredana Sas, handbalistă de 23 de ani de la CS Timișoara, locul 11 în eșalonul secund de handbal feminin, a venit la CFR Timișoara. Jucătoarea a evoluat în trecut pentru Ripensia Timișoara. Acum, echipa de handbal mai are un singur meci din sezon, duminică, chiar contra liderului seriei deja promovat, Cetatea Deva Trans. Loredana Sas va merge cu CFR Timișoara la Craiova. În tur, la Timișoara, CFR a câștigat cu 1-0 și speră și acum la cele trei puncte. Meciul se va juca duminică, de la ora 11.00, iar marți, timișorencele joacă ultimul meci acasă, cu Olimpia Cluj, noua și vechea campioană a României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.