Locuitorii unei comune au făcut pe Facebook harta gropilor care îi însoțesc...

Locuitorii unei comune au făcut pe Facebook harta gropilor care îi însoțesc până la Timișoara GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI

haisalenumaram 4

Dacă nu poți să schimbi nimic, măcar să-i faci de râs – cam asta pare a fi soluția, de ultimă instanță, a locuitorilor din comuna Giarmata Vii, care sunt nevoiți să facă slalom printre cratere pe drumul care leagă comuna de Timișoara. Așa că oamenii de aici au creat, în urmă cu câteva zile, o pagină de Facebook numită “Hai să le numărăm”, unde sunt inventariate gropile, unele dintre ele deloc mici. Descrierea paginii este filozofică: “Una și cu una fac două de obicei… nu? Dar aici, la noi, problema e mai complicată”. Autorii paginii au postat deja mai bine de 20 de fotografii cu drumul bun de Afganistan și au lansat și un sondaj, cu întrebarea: Care este starea drumului Timișoara – Giarmăta Vii? Cei mai mulți au ales varianta “jalnică”, au fost și persoane care au spus “drumul ar trebui închis”.

Vasile Cădariu, primarul comunei Ghiroda, de care aparține Giarmata Vii, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, că știe bine situația drumului care i-a supărat atât de mult pe locuitori, însă îi asigură că nu vor mai număra mult gropile.


“Vineri s-a dat ordinul de începere a reabilitării acestui drum, deci constructorii ar trebui să înceapă munca. Lucrările ar fi trebuit să înceapă în primăvară devreme, însă am fost blocați de un aviz al CFR, care a întârziat mai mult decât era preconizat”, a explicat Cădariu. Edilul-șef, care spune că știe și el gropile de pe porțiunea de 1,8 kilometri, spune că a introdus recent canalizare în zonă și, dacă tot era câștigată lucrarea, nu a mai investit în reparații. Acesta spune că lucrarea ar trebui să dureze câteva luni, iar finanțarea vine din bugetul comunei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.