Marcel Tolcea a primit “cadou” de ziua lui demiterea oficială din funcția...

Marcel Tolcea a primit “cadou” de ziua lui demiterea oficială din funcția de director al Muzeului de Artă. Ce i-a urat lui Bojin

0
DISTRIBUIȚI

tolcea 3

Un miel – asta îi datorează președintele Consiliului Județean Timiș (CJT) Titu Bojin noului director interimar al Muzeului de Artă Timişoara, Alina Simona Ion, care până în prezent a ocupat funcția de jurist al instituţiei. Asta pentru că astăzi, în plenul CJT, odată cu anunţul numirii în funcție, Bojin a și botezat-o, numind-o Lăcrămioara. Proiectele de încetare a mandatului fostului director Marcel Tolcea şi de numirea a noii conduceri s-au votat consecutiv şi toată operațiunea nu a durat nici două minute. Prezent şi el la şedinţa de plen, Tolcea, care a primit acest „cadou” tocmai de ziua lui, a comentat că “mă faceți să plâng”, după ce, la îndemnul pedelistului Alain Rus, Tolcea a fost apludat de consilieri.


 Imediat după aprobarea hotărârilor, fostul director al Muzeului de Artă a părăsit plenul, la fel ca și înlocuitoarea sa.

Legat de schimbare Titu Bojin a comentat că ar fi putut aduce un nou director din afara instituției, dar a decis să atribuie managementul temporar unei persoane din interior pentru a nu exista speculații. Totuși, Tolcea i-a  transmis lu Bojin că îi dorește succes în alegerea unei comisii la partid și speră să facă o treabă mai bună decât la muzeu. Bojin a mușcat imediat momeală și a comentat că „nu am niciun fel de problemă personală cu domnul Tolcea și nu va fi pus în discuție Muzeul de Artă pe lângă activitatea unui partid din punct de vedere al reușitei pe care am avut-o la partid. Vreau să îl informez că PSD este un partid suficient de unit și că avem o conducere agreată de către președinte și că ne desfășurăm activitatea în calitatea de partidul cel mai puternic din județul Timiș așa cum se întâmplă în continuare”. Totuşi, deşi schimbările au fost aprobate, pe site-ul instituției director rămâne în continuare Marcel Tolcea, care a promis că va acționa în instanță comisia de evaluare a cărei analiză l-a costat funcția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.