Mașină incendiată în plină stradă, ca după un scenariu de răfuială mafiotă....

Mașină incendiată în plină stradă, ca după un scenariu de răfuială mafiotă. Ce bănuiesc polițiștii

0
DISTRIBUIȚI

Foc masina (2)

O mașină a fost găsită distrusă în această dimineață, find parcată pe Aleea Trandafirilor. Polițiștii au fost sesizați de la primele ore, iar echipajul care s-a deplasat la fața locului a descoperit un morman de fiare fumegânde.

Totul s-a întâmplat în Reșița, acolo unde astfel de incidente s-au mai întâmplat în ultimii ani.


De amintit conflictul dintre doi interlopi cunoscuți în oraș, Dan Mândruloiu și Cătălin Radu, ultimul fiind bănuit că i-at fi dat foc mașinii rivalului său în parcarea unui centru comercial. Ca răzbunare, Mândruloiu ar fi trimis o echipă de asasini să-i vină de hac lui Radu. Cătălin Radu a fost arestat preventiv în urmă cu aproximativ o lună, după ce a bătut cu pumnii și picioarele un tânăr într-o sală de sport.

Mașina înmatriculată în străinătate, arsă astăzi, îi aparține lui Ciprian K., din Reșița, în vârstă de 35 de ani. Acesta le-a spus polițiștilor că nu a are vreun conflict cu cineva. “Din primele cercetări, cauza probabilă a incendiului ar fi pornit de la una dintre anvelope însă la faţa locului nu a fost găsit niciun recipient cu substanţe inflamabile”, a declarat Ancuța Cărbunariu, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.