Maşini incendiate-n serie lângă cimitirul de pe Calea Şagului UPDATE 3 Incredibila...

Maşini incendiate-n serie lângă cimitirul de pe Calea Şagului UPDATE 3 Incredibila dorinţă a piromanilor GALERIE FOTO şi VIDEO

6
DISTRIBUIȚI
<


p>masini incendiate 1

Trei maşini s-au făcut scrum şi o a patra  a fost „pârlită”  la o diferenţă de câteva zeci de minute, în această dimineaţă, în apropierea cimitirului din cartierul Calea Şagului din Timişoara. Primul incendiu a izbucnit în parcarea de la intersecţia străzii Rusu Şirianu cu Calea Şagului, în jurul orei 3,10. Flăcările au distrus un Peugeot din care a rămas doar carcasa, incendiul extinzându-se la o Dacie aflată în apropiere. „S-a auzit o explozie la un moment dat. Ardea totul ca la balamuc”, a povestit unul dintre martorii oculari. Intervenţia pompierilor a salvat celelalte maşini aflate-n parcare. După aproximativ jumătare de oră, o Skoda, parcată pe strada Vulturilor, la doar câteva sute de metri de primul incendiu, a luat foc. Focul a fost pus la roata din faţă, partea din faţa a maşinii transformându-se-n torţă. Motorul a fost distrus în totalitate, flăcările afectând şi partea din interior a maşinii. Unei Dacii parcate în apropiere i s-au topit decoraţiunile de plastic. „Nu ştiu să aibă cu noi cineva ceva. Maşina este în leasing. A mea are număr de Bucureşti. Poate de asta i-a dat foc”, încerca să găsească o explicaţie proprietara maşinii.

UPDATE 1 Poliţiştii de la secţia 3 au reuşit în urma verificărilor din zonă să reţină doi suspecţi – Francisc Neimzembach, în vârstă de 22 şi Neme23 de ani, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. Aceştia au fost duşi pentru audieri la secţie. Aceştia le-au povestit poliţiştilor că au băut bere la PET şi au incendiat toboganul din parcul unde s-au cinsitit. Pe drum, au adunat mai multe sticle de plastic şi au incendiat maşinile.

UPDATE 2 După ce şi-au mai revenit din beţie, cei doi suspecţi au fost amprentaţi şi duşi pentru audieri la sediul Poliţiei Municipiului Timişoara, dosarul fiind preluat de Biroul Poliţiei Criminale. Cei doi au refuzat să facă orice fel de declaraţii în faţa jurnaliştilor.

UPDATE 3 Cei doi tineri şi-au recunoscut faptele de azi-noapte, după ce şi-au revenit din beţie. Unul dintre ei a susţinut că au dat foc prima dată la tobogan şi mai apoi la maşini, pentru că li s-a făcut frig., Înainte de a fi duşi pentru reconstituire aceştia au avut o dorinţă: să-şi facă poze încătuşaţi ca să le pună pe Facsebook. Extrem de relaxaţi, cei doi au susţinut că „vrem să ne dăm şi check-in”. Nu se ştie când vor apuca să facă asta, pentru că au fost reţinuţi pentru distrugere prin incendiere şi urmează să fie prezentaţi judecătorului cu propunere de arestare preventivă.


6 COMENTARII

  1. presupunind ca o sa faca puscarie, cine o sa plateasca daunele?

    te distrezi distrugind, stai la „pension” citeva luni si poti sa o iei de la capat?

  2. pagubitii sa angajeze un avocat care sa inscrie sarcini in CF a apartamentelor parintilor acestor brave odrasle. nu platesc paguba, apartamentele scoase la vinzare. sa isi mai bata si altii joc de proprietatea altcuiva.

  3. Rumburak nu exista nicio baza juridica pentru ideea ta. Au o singura sansa ca sa incerce se scape de prejuriciul creat, dupa ce scapa de puscarie, e sa mearga sa munceasca pe afara unde sunt mai greu de urmarit de executorii judecatoresti. Noroc ca mai exista in orasul asta si Politia Nationala ca in Politia Comunitara (rebranduita locala) nu poti pune nicio baza. Mai si dau periodic comunicate cu privire la persoanele avertizate pentru faptul ca beau bauturi alcoolice pe domeniul public.

    Unul din boschetari mai si poarta bluza cu Timisoara, semn ca e usor sa-ti cumperi o bluza, dar e greu sa te adaptezi spiritului orasului. Toti simt nevoia sa se legitimeze cu numele orasului, dar apucaturile sunt cu totul din alte zone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.