Meciul care a adunat cei mai mulți spectatori pe „Dan Păltinișanu”

Meciul care a adunat cei mai mulți spectatori pe „Dan Păltinișanu”

0
DISTRIBUIȚI

ACS_poli_tm_damila_maciuca_pauzaTS020

Numărul de spectatori venit să urmărească meciurile celor de la ACS Poli a strânit multe discuții. În retur, alb-negrii au jucat cinci partide pe ”Dan Păltinișanu”, iar cei mai mulți spectatori au venit să urmărească meciul cu Damila Măciuca, una dintre contracandidatele la promovare din Seria de Vest, alături de Corona Brașov.

ACS Poli a jucat cu echipa din localitatea vâlceană Măciuca în data de 20 aprilie și s-a impus cu 2-0, o victorie foarte importantă ținând cont de startul slab din retur al elevilor lui Vali Velcea.


La acel meci, spectatorii au cumpărat 817 de bilete, la care se adaugă cele aproape 100 de abonamente de la tribuna 0, 1 și 2. Clubul estimează că au fost aproape 1.300 de spectatori cu tot cu cei care intră gratis la Peluza Sud, dacă au însemne alb-violet din vremea clubului lui Marian Iancu. Estimările s-au făcut pe baza camerelor de supraveghere. La ultimul meci jucat de bănățeni la Timișoara luni, cu FCM Târgu-Mureș, câștigat de ACS Poli cu 3-1, a fost o asistență ceva mai redusă. Clubul a vândut 714 bilete pentru acest meci, iar cu tot cu abonamente, s-au estimat aproape 100 de spectatori. Meciul cu cea mai redusă asistență a fost cel cu Corona Brasov, din data de 6 aprilie, pierdut cu 2-1 de ACS Poli. Atunci au fost aproximativ 800 de spectatori. În total, din cele cinci meciuri cu CS Mioveni, Corona Brașov, Damila Măciuca, CSM Râmnicu-Vâlcea și Târgu-Mureș, clubul a strâns încasări de 22.328 de lei pentru acest retur. ACS Poli va încheia sezonul cu ultimul meci de pe teren propriu, din data de 8 iunie, cu FC Bihor Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.