Misiune demnă de James Bond pentru pedeliști: începe vânătoarea “mătușilor USL”, ascunse...

Misiune demnă de James Bond pentru pedeliști: începe vânătoarea “mătușilor USL”, ascunse în posturi călduțe

1
DISTRIBUIȚI

press_conferinta_pdl_popoviciu_TS0000

După ce şi-au exersat talentele artistice şi au lansat opera de mare succes  “Cartea neagră a guvernării USL”, pedeliştii din toată ţara au o nouă sarcină.


Deputatul PDL Alin Poviciu, vicepreşedinte al partidului, a dezvăluit că toate organizaţiile din ţară au sarcină expresă să facă pe detectivii pentru a găsi toate rudele membrilor USL cu funcţii călduțe, obținute odată cu schimbarea puterii. Popoviciu spune că „actualmente România e condusă de clanul Ponta şi la televizior nu se discută acest subiect atenţia publicului fiind aţintită asupra leilor deţinuţi de Nuţu Cămătaru. Dar pe vremea când Emil Boc şi-a luat consilieră o rudă de gradul patru era mare ştire şi mare circ”. Pedeliştii nu au termen limită pentru îndeplinirea misiunii, dar un lucru e cert. Materialul care rezultă, fie că va fi un pliant, fie că va fi o carte, va fi popularizat cum trebuie pentru ca lumea să afle cui a acordat atâtea sufragii.

1 COMENTARIU

  1. primul exemplu in timisoara:sorin supuran si-a angajat amanta secretara la bucuresti la arr pe sabatino diana ,pe silaghi dinu tot la arr la bucuresti,nepotul daniel la control si trafic,strimbu gabriel la control trafic deva,toti sint absolventi de liceu agricol si facultatea de agronomie si daca ii pui sa scrie dupa dictare ramii uimit sa vezi ce au scris dar au o calitate sint mari pnl-isti din biled care de 8 ani nu au tot pierdut la alegeri si pe mna carora a pierdut cosmin costa alegerile

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.