Monstrul care și-a ucis iubita și i-a dat organele interne hrană la...

Monstrul care și-a ucis iubita și i-a dat organele interne hrană la câini și-a primit pedeapsa. Când a ucis prima oară

1
DISTRIBUIȚI

Screen Shot 2013-05-16 at 1.38.43 PM

Criminalul care și-a omorât soția și a aruncat la câini organele ei interne a fost condamnat de magistrații Tribunalului Caraș-Severin la 25 de ani de pușcărie. Alexandru Ungurean, în vârstă de 60 de ani, din Ocna de Fier, a comis o crimă care a îngrozit comunitatea locală din orașul cărășean Bocșa.

Sandokan, cum i se mai spunea, s-a dus, anul trecut, înainte de Crăciun, în vizită la iubita sa, în vârstă de 73 de ani. Cei doi s-au certat, iar Ungurean a ucis-o înjunghiind-o cu un cuțit. Procurorii care au instrumentat cazul au stabilit că acesta i-a scos organele interne și intestinele și le-a dat câinilor. Patrupede înfruptându-se din “cadoul” teribila – este și imaginea pe care au văzut-o vecinii, în a doua zi de Crăciun, când au descoperit cadavrul femeii. Pe corpul neînsuflețit erau tăieturi de cuțit pe picioare, iar un sân îi fusese amputat. La scurt timp, criminalul a fost prins și încarcerat.

Sandokan a povestit, în fața judecătorilor, cum a comis crima ”cu cuțitul de tăiat porcii”. Apoi i-a tăiat sânii şi i-a dat câinilor să-i mănânce. Apoi, a despicat pieptul şi toracele femeii, i-a scos și ficatul pe care l-a aruncat celor patru câini și două pisici din casa victimei.


Sandokan a mărturisit și că a mai încercat să întreţină raporturi sexuale cu femeia ucisă şi mutilată, dar nu a reușit, ceea ce l-a enervat și mai tare. Planul lui era să transforme corpul în săpun, însă din cauza frigului a renunțat. ”În seara zilei de 25 decembrie 2012, inculpatul i-a aplicat victimei sale 30 de lovituri de cuțit pe considerentul că aceasta a refuzat să întrețină relații sexuale cu el și că i-ar fi sustras o sumă de bani din haină”, a explicat Rustin Ciasc, președintele Tribunalului Caraș Severin.

Tipar de criminal

Alexandru Ungurean nu este la prima sa crimă. Diagnosticat cu afecțiuni psihice, acesta a mai fost condamnat pentru omor în 1997. A ieșit din pușcărie pentru bună purtare, după 17 ani. Interesant este că între cele două crime există asemănări incredibile. Ungurean a ucis o femeie din ospiciul în care era și el internat, iar anchetatorilor le-a povestit că victima sa încercase să-i fure banii din haină, la fel cum s-a justificat pentru fapta sa din 2012. Prima crimă a avut loc în Gătaia, iar Ungureanși victima sa s-au întâlnit într-un bar din localitate. După ce i-a oferit 10.000 de lei vechi și un pachet de țigări, cei doi au mers la toaletă pentru a face sex. La fel ca anul trecut, Sandokan nu a putut să performeze. Scos din minți, acesta a strangulat-o pe femeie până când victima a rămas fără suflare. A fost prima sa infracțiune de o asemenea violență, Ungurean fiind condamnat în trecut pentru tâlhărie.

,,Tribunalul Caraş-Severin l-a condamnat pe inculpatul Ungurean Alexandru, pentru săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav, la 25 de ani închisoare. Instanţa a dispus totodată revocarea beneficiului liberării condiţionate acordate inculpatului şi a contopit restul de pedeapsă de 1.390 de zile, rămas neexecutat din pedeapsa de 17 ani închisoare aplicată inculpatului prin sentinţa penală numărul 73/19.02.1997 a Tribunalului Timiş, cu pedeapsa aplicată prin prezenta, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea, aceea de 25 de ani închisoare”, a precizat judecătorul Rustin Ciasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin. Sentința poate fi atacată cu apel.

 

 

1 COMENTARIU

  1. „0mul” e caz patologic.25 de ani e putin.extrem de putin. In US lua daca nu scaunul electric, vreo 99 de ani.Speram ca detinutii „sa aibe grija de el” in sensul de a-i asigura o cit mai placuta (si cit mai scurta LOL) sedere in puscarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.