Motivul pentru care concertul Genesis Classics de la Timișoara a fost amânat,...

Motivul pentru care concertul Genesis Classics de la Timișoara a fost amânat, în topul scuzelor penibile

0
DISTRIBUIȚI

raywilson

Concertul pe care fostul solist al trupei Genesis, Ray Wilson, ar fi trebuit să-l susţină alături de Genesis Classics, mâine, la Timişoara, a fost amânat pentru o dată care va fi anunţată ulterior.

„Stimaţi Fani Genesis. Deoarece Ray Wilson şi formaţia sa vor avea de onorat o obligaţie anterioară a casei de discuri faţă de un canal TV (referitoare la promovarea noului album) începând cu 21 mai, o schimbare neaşteptată de ultimă oră, concertele „Genesis Classic – Live in Cluj-Napoca” din aceeaşi zi şi „Genesis Classic – Live in Timisoara” din 22 mai vor fi reprogramate.


Data concertelor va fi comunicată ulterior. Ray Wilson şi întreg staff-ul implicat doresc să îi asigure pe fanii Genesis şi pe cei ai rock-ului de calitate că viitorul show va fi unul şi mai spectaculos. Biletele se pot returna la Agenţia de bilete a Teatrului Naţional Cluj şi la cea a Sălii Capitol din Timişoara“, este un anunţ apărut pe o pagină de Facebook dedicată turneului din România a acestui eveniment.

Având în vedere că oraşul nostru a fost împânzit de afişe dedicate acestui eveniment, organizatorii turneului nu au dat până la această oră un comunicat de presă în acest sens. Curios este și că pe pagina oficială de Facebook a solistului Ray Wilson cele două concerte din România apar ca „perfect valabile“. De la agenţia de bilete a Filarmonicii am aflat că evenimentul a fost reprogramat pentru luna noiembrie, fără alte explicaţii. Contactaţi telefonic, organizatorii evenimentului MSA Events nu au putut să ne ofere explicaţii vizavi de această amânare. „Nu pot să vă dau mai multe amănunte, căci colegul meu care se ocupă de acest eveniment este plecat din localitate“, a fost răspunsul MSA Events.

În ultima vreme, oraşul nostru a mai fost gazda unor reprogramări sau anulări de concerte celebre, dar motivul cu „obligaţie anterioară a casei de discuri faţă de un canal TV“ este cel mai „ingenios” de până acum. Poate fi chiar în fruntea unui eventual clasament cu „cele mai neobişnuite explicaţii privitoare la amânări de concerte“ din toate timpurile din Timişoara!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.