Orașul arde, iar primarul iluminează clădiri: podurile Timișoarei, pericolul public pentru care...

Orașul arde, iar primarul iluminează clădiri: podurile Timișoarei, pericolul public pentru care nu s-au găsit bani în bugetul local

1
DISTRIBUIȚI

Timisoara-poze-si-imagini-23-pod-bega

Pe principiul “satul arde, iar baba se piaptănă”, edilul-șef Nicolae Robu a depus eforturi serioase de a obține bani pentru partea cosmetică, iluminatul rectoratului Polithenicii.


Iar suma nu este mică – 50.000 de euro de la AEM Luxten. Asta, în condițiile în care infrastructura în orașul cu pretenții la titulul de capitală culturală europeană este într-o stare deplorabilă, fapt accentuat astăzi de viceprimarul Traian Stoia. „Din cele 18 (poduri și pasarele – n.r.) care ţin de muncipalitate, doar patru sunt încă în garanţie de funcţionare, iar din cele 14 rămase, cinci au o expertiză de consolidare efectuată. Celelalte nouă sunt ieşite din garanţie şi pot constitui un adevărat pericol public”, a avertizat vicele. Vestea cu adevărat proastă este că primăria nu are prevăzuţi bani în buget pentru astfel de reparaţii. Totuşi, Stoia spune că la următoarea şedinţă de plen se va face o rectificare de buget şi vor fi prevăzuţi banii aferenţi lucrărilor de reparaţii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.