Organizatorii festivalului Sabotage aşteaptă o mie de timişoreni la prima ediţie. Câte...

Organizatorii festivalului Sabotage aşteaptă o mie de timişoreni la prima ediţie. Câte bilete s-au vândut în avans

3
DISTRIBUIȚI

dubiozakolektiv(1)

Organizatorii festivalului Sabotage, a cărui prima ediţie va avea loc în data de 25 mai la Halele Fructus, speră ca manifestarea să stârnească intereseul timişorenilor şi nu numai, aşteptându-se la un număr de 1.000 de participanţi.

„Ne-am apucat de organizarea acestui festival în luna februarie a acestui an.


Am pornit de la zero, nu avem experienţă în aşa ceva, dar vâzând alte manifestări de genul Exit sau Sziget, ne-am gândit că ar fi oportun să facem şi noi un festival de acest gen. Ne aşteptăm la o mie de participanţi, chiar dacă până la ora actuală am vândut în avans doar aproximativ 200 de bilete“, ne-a declarat Carmen Novac, unul dintre organizatori, precizând că iniţial aceștia au dorit să aducă la Timişoara un DJ set-ul celor de la Pendulum. Festivalul programat pentru 25 mai, de la ora 21.00, îi va aduce pe scenă pe Kolapsys, K – lu, Dubioza Kolektiv, Black Sun Empire DJ set cu Codebreaker MC şi Mighty Boogie. Biletele în avans pentru festival costă 25 lei şi se pot procura până vineri, 24 mai, iar la faţa locului intrarea va fi 35 lei. „Fiindcă am fost la multe festivaluri, ştim exact ceea ce nu ne-a plăcut şi vom face totul ca la Sabotage lucrurile să se desfăşoare normal. Vom avea baruri, toalete ecologice şi alte utilităţi şi avem o serie de voluntari cu care colaborăm. Suntem conştienţi că în primii trei ani nu vom reuşi să scoatem bani, dar vrem ca pe viitor festivalul Sabotage să devină un nume de referinţă pentru ţara noastră“, au mai precizat organizatorii.

3 COMENTARII

  1. daca astia cu doua trupe care au mai fost la Timisoara de 10 ori se cred Exit sau Sziget,
    aia cu Electric Castle langa Cluj ar trebui sa se viseze Woodstock direct. da e bine ca banii ii asteapta abia peste 3 ani, rabdarea e buna. halal PR de inceput…
    oricum concertu e mai mult copie Tmbase decat Exit ori Sziget, trebuia in aer liber si trupe rock macar cateva…

  2. uite o alta atitudine romaneasca de kkt. ce ai zice sa taci. te-ai gasit tu unu Darius sa -ti dai cu parerea. e foarte tare ce fac oamenii pentru Timisoara. bravos, line up foarte misto, e de mers. tu ramai acasa si ia-ti niste seminte, sa taci.

  3. seminte nu consum multumesc si atitudinea e treaba mea, mai ales ca am fost civilizat. cine vrea sa mearga, merge. de tacut nu tac, nu toti oamenii trebuie sa fie de acord, nici un festival nu e pentru toti.
    mie mi s-a acrit cati au facut tot felul de sacrificii pentru Timisoara si tot aiurea am ajuns…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.