”Panterele mici”, victorie în penultimul meci al sezonului. Se apropie trofeul campionatului...

”Panterele mici”, victorie în penultimul meci al sezonului. Se apropie trofeul campionatului Under 23

0
DISTRIBUIȚI

IMG_6324

BCM Danzio este la o zi de câștigarea trofeului la U 23, la fel ca băieții de la BC Timișoara. ”Panterele mici” au câștigat astăzi primul meci al turneului final de la Timișoara la scorul de 61-34 contra Olimpiei București.

În campionatul feminin de tineret au fost înscrise patru echipe, Danzio Timișoara, U Cluj, Olimpia București și SCM Craiova.


Oltenecele nu s-au mai prezentat la ultimul turneu în urma problemelor de la secția de baschet feminin din Bănie. Timișorencele nu au avut nicio problemă cu fetele de la Olimpia. Pe sferturi, scorul a fost 24-4, 21-8, 5-15, respectiv 11-7. Jucătoarele cele mai bune ale bănățencelor au fost Adina Stoiedin, care a marcat 15 puncte, și Antoinette Thompson, 13 puncte. De la bucureștence, cea mai bună marcatoare a fost Alexandra Dumitrache, cu 12 puncte. În această seară, Olimpia București joacă cu Universitatea Cluj, medaliată cu argint la U 23. Mâine, ardelencele joacă cu BCM Danzio de la ora 10.00, în Sala ”Constantin Jude”.

Echipa campioană: Biana Blanaru, Marta Fodor, Christina Zidaru, Alexandra Steiner, Iulia Filip, Adina Stoiedin, Teodora Neagu, Tunde Kilin, Antoinette Thompson, Alexandra Bălăceanu, Alexandra Sasebeș (accidentată), Dora Ardelean și Alina Gheban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.