Pasajul Jiul ar putea avea cinci benzi. Când încep lucrările

Pasajul Jiul ar putea avea cinci benzi. Când încep lucrările

0
DISTRIBUIȚI

Pasaj Jiul Circumvalatiunii extindere

Primarul Timișoarei Nicolae Robu a anunţat, astăzi, că studiile de fezabilitate şi proiectele tehnice sunt în derulare la toate cele trei subpasaje pe care le-a promis în timpul campaniei electorale, şi anume pasajul Popa Şapcă, pasajul Jiul şi pasajul Solventul.


Totuşi, edilul şef spune că motivul pentru care nu încep lucrările la toate cele trei pasaje în acelaşi timp nu îl reprezintă neapărat lipsa banilor pentru că „soluţii financiare s-ar putea găsi, ci mai degrabă pentru faptul că oraşul ar trebui să funcţioneze în timp ce se realizează lucrările şi a avea blocaje la toate cele trei locaţii în acelaşi timp ar însemna o imposibilitate de funcţionare pentru oraş”.

În ceea ce priveşte lucrările la pasajul Jiul, primarul Robu a adăugat că acesta va avea cinci benzi care vor asigura o fluenţă a traficului cu ramnificări la ieşirea din pasaj şi cu intrări fără blocaje, iar lucrările vor începe la sfârșitul acestui an. Municipalitatea se gândeşte chiar ca cele trei pasaje să se realizeze prin credit furnizor, adică firma care câştigă licitaţia de execuţie a lucrărilor să vină şi cu banii necesari realizării lor, iar Primăria Timişoara să ramburseze în rate suma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.