Pasionați de zumba din tot Vestul țării se mișcă pentru Kassandra Rotariu

Pasionați de zumba din tot Vestul țării se mișcă pentru Kassandra Rotariu

0
DISTRIBUIȚI

iosif-rotariu_97b765774d

Instructori de zumba din şase oraşe din ţară îşi unesc forţele, de Ziua Copilului, ca să strângă fondurile necesare pentru micuța Kassandra, fiica adoptivă a fostului fotbalist Iosif Rotariu, care trebuie să fie din nou operată. Kassandra are opt ani şi a trecut printr-o dramă cumplită. Abandonată de mamă, fetiţa a devenit o povară pentru bunica ei care a chinuit-o teribil, a zdrobit-o în bătaie până i-a rupt oasele, a ars-o cu ţigara şi zile întregi nu i-a dat nimic să mănânce.


După 24 de intervenţii chirurgicale, Kassandra se zbătea între viaţă şi moarte, când fostul internaţional român, Iosif Rotariu, alături de soţia lui au găsit-o în spital și au decis să o înfieze. Fetiţa însă nu poate duce o viaţă normală pentru că suferă de o boală care îi macină oasele. Kassandra mai are nevoie de încă 20 de intervenţii chirurgicale, iar pe 16 iulie va pleca în Franţa ca să fie operată la mâna stângă şi la maxilar. Acestea vor fi operaţiile 34 şi 35 din viaţa fetiţei de opt ani. Familia ei are nevoie de 30.000 de euro ca să plătească intervenţiile, transportul, spitalizarea şi recuperarea din această toamnă.

De aceea, mai mulţi instructori de Zumba Fitness din Timişoara, Oradea, Arad, Hunedoara, Bucureşti şi Iaşi s-au decis să-i dea o mână de ajutor Kassandrei. Aceştia se vor mişca pe ritmuri latino de Ziua Copilului, la Decathlon Timişoara, începând cu ora18.00. Timişorenii cu suflet mare pot dona bani în mai multe urne de colectare. Evenimentul caritabil va fi încheiat de către invitaţii speciali Kamelia şi George Hora.

Foto: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.