Pedeliștii îi bat obrazul lui Robu pentru taxa de tranzit: „Se folosește...

Pedeliștii îi bat obrazul lui Robu pentru taxa de tranzit: „Se folosește de același laitmotiv ca și Ciuhandu”

1
DISTRIBUIȚI

taxa-tranzit-7-tone-Lugojului

„Să lăsăm proiectele fanteziste şi să revenim cu picioarele de pământ”, asta i-a recomandat ieri consilierul local PDL Ştefan Sandu primarului Timişoarei, făcând referire la intenţia de a reintroduce taxa de tranzit, dar de data aceasta doar pentru autovehiculele cu un tonaj mai mare de 7,5 tone.


Acest proiect a existat în timpul administraţiei Ciuhandu, care, din punctul de vedere al pedelistului, „s-a folosit de laitmotivul că Bucureştiul nu ne dă bani pentru a-l introduce. Dar să vii în 2013, ca primar PNL, care susţi libera iniţiativă, şi să te foloseşti de acelaşi laitmotiv ca şi Gheorghe Ciuhandu, în condiţiile în care ai ministru liberal şi un Guvern cu care te-ai lăudat că te va susţine, mi se pare incredibil”.

Ştefan Sandu mai spune nu i se pare normal ca transportatorii să fie obligaţi să plătească o taxă pentru că trec prin oraşul nostru, în condiţiile în care Timişoara nu are o centură ocolitoare, şi astfel şoferii sunt nevoiţi să treacă prin oraş. „Dacă taxa de tranzit va fi impusă, acest lucru înseamnă creşterea preţurilor la raft, adică un nivel de trăi mai scăzut al cetăţenilor. Ce s-ar întâmpla dacă toţi primarii PNL din Timiş ar introduce această taxă? În ce situaţie hilară ne-am regăsi? Nu este normal ca transportatorii să suporte lipsa de investiţii a Guvernului în ceea ce priveşte Timişoara. Este un proiect făcut pe genunchi”, a mai adăugat consilierul local pedelist. În cazul în care taxa de tranzit va fi instituită din anul 2014, pentru fiecare tranzitare a Timişoarei, şoferii care conduc autovehicule de transport marfă peste 7,5 tone trebuie să plătească 200 de lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.