Percheziții la contrabandiști de țigări. Care era circuitul mărfii ilegale aduse din...

Percheziții la contrabandiști de țigări. Care era circuitul mărfii ilegale aduse din Republica Moldova și Ucraina

0
DISTRIBUIȚI

perchezitii-bucuresti-si-dambovita.sunt-vizate-persoane-suspectate-de-furturi1345103908

Peste 200 de poliţişti efectuează, astăzi, 38 de percheziţii la domiciliile unor contrabandişti de ţigări, fiind verificate şi spaţiile comerciale deţinute de aceştia pentru depozitarea mărfii, precizează Poliţia Română.


Ţigările erau cumpărate din Bucureşti şi vândute la preţuri mici în pieţe, societăţi comerciale, dar şi direct la locuinţele suspecţilor, a precizat Andreea Loghin, purtător de cuvânt al IPJ Ialomiţa, informează Agerpres. Perchezițiile au loc în Bucureşti, Ilfov, Ialomiţa şi Călăraşi.
„Poliţiştii efectuează 38 de percheziţii la diferite imobile, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de instanţă, respectiv 29 în judeţul Ialomiţa, cinci în judeţul Călăraşi, două în judeţul Ilfov şi două în municipiul Bucureşti. Sunt avute în vedere locuinţe, spaţii comerciale şi de depozitare deţinute şi utilizate de către 25 de persoane, suspectate de colectarea, deţinerea, transportul, depozitarea şi vânzarea bunurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă, respectiv ţigări de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Gruparea era monitorizată de poliţişti de la începutul lunii februarie. Pe numele celor 25 de suspecţi au fost emise mandate de aducere, persoanele găsite urmând a fi conduse pentru audieri la sediul IPJ Ialomiţa. La acţiune participă 200 de poliţişti din cadrul IPJ Ialomiţa, precum şi luptători de acţiune specială de la IPJ Călăraşi şi Ilfov, cu sprijinul SIAS – IGPR. Acţiunea a beneficiat şi de suportul de specialitate al DIPI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.