Percheziții la persoane suspectate de trafic de persoane şi de minori. Ce...

Percheziții la persoane suspectate de trafic de persoane şi de minori. Ce interlop este bănuit a fi liderul grupării infracționale

0
DISTRIBUIȚI

perchezitii-bucuresti-si-dambovita.sunt-vizate-persoane-suspectate-de-furturi1345103908

Procurorii DIICOT fac, astăzi, 25 de percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate că au dus în Anglia şi Italia peste 200 de persoane, printre care şi minori, pe care le-au obligat să se prostitueze sau să cerşească, obţinând din exploatarea acestora peste 500.000 de euro, informează Mediafax.


La finalul percheziţiilor vor fi duse la audieri o sută de persoane. Descinderile au loc în județul Olt.

Grupul infracţional, constituit din 25 de persoane, era condus de Sorin Florin Izdraila, zis Sorin Magnatul, în vârstă de 28 de ani, exponent al lumii interlope din judeţul Olt, potrivit procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT). „În fapt se reţine că membrii grupării au recrutat şi exploatat în Anglia şi Italia, prin obligarea la practicarea prostituţiei şi cerşetoriei, un număr de peste 200 de victime, obţinând din activitatea infracţională suma de peste 500.000 euro”, se arată întră-un comunicat de presă al DIICOT.

Procurorii fac cercetări în acest caz pentru trafic de persoane şi de minori. Percheziţiile sunt făcute de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Olt, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, cu sprijinul BCCO Craiova, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt, SAS Olt, Poliţiei Judeţene Olt şi Brigăzii Mobile „Fraţii Buzeşti” Craiova. Suportul tehnic a fost asigurat de SRI – Direcţia Judeţeană de Informaţii Olt şi SIPI.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.