Popoviciu, pentru Robu: “Eu îi transmit că a mușcat-o artistic!” Ce sfaturi...

Popoviciu, pentru Robu: “Eu îi transmit că a mușcat-o artistic!” Ce sfaturi i-a mai dat primarului lovit de mania persecuției

0
DISTRIBUIȚI

robu enervat02_resize

Nici bine nu au trecut Paştile că deputatul Alin Popoviciu, care a postit pentru curăţenie spirituală, s-a vindecat de smerenie.


Astfel,  pedelistul a deconspirat că primarul Nicolae Robu a fost păcălit ca la carte de consilierii locali ai PDL. Deputatul spune că Robu  voia să mute Clinica de Dermatologie în căminul de la Tibiscus fără ca măcar să renoveze clădirea şi că a fost păcălit în ultimul moment de consileirii PDL să accepte amendamentul ca spitalul să fie mutat doar după ce clădirea este amenajată. Popviciu se laudă că Robu a fost practic încolţit de consilerii PDL şi că a acceptat amendamentul pentru că „dorinţa lui de a nu avea opoziţie în consiliul local este foarte mare şi îşi doreşte foarte mult să aibă unanimitate peste tot. E foarte doritor să le arate timişorenilor că nu are opoziţie”, adăugând că “eu îi transmit că a muşcat-o artistic”.  Deputatul nu a uitat să se amuze pe seama faptului că Robu caută sprijinul SRI în problema incineratorului de deșeuri al orașului, pe care se plânge că nu-l poate construi de contestațiile răuvoitorilor. Popoviciu l-a sfătuit să se adreseze și CIA, că sigur o fi niște membri Al Qaeda implicați în această chestiune.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.