Prefectul Dogariu, la un an de mandat: “Nu îmi place să-mi spăl...

Prefectul Dogariu, la un an de mandat: “Nu îmi place să-mi spăl rufele în public”. Ce a mai făcut diferit față de primarul Robu

0
DISTRIBUIȚI

eugen dogariu prefect

La împlinirea unui an de mandat, prefectul judeţului Timiş, Eugen Dogariu, s-a situat tocmai la polul opus edilului şef Nicolae Robu. Dacă primarul Timişoarei a obişnuit presa cu formularea „caravana trece, câinii latră” – enervat fiind că i se pun întrebări incomode, la prezentarea bilanţului său, Dogariu a cerut să ştie dacă poate îmbunătăţi în vreun fel comunicarea dintre insituţia pe care o conduce şi reprezentanţii mass-media.


Deşi s-a plâns că a avut un mandat greu, în care s-a „bucurat” de trei scrutinuri electorale şi de inundaţii, pene de curent şi alte necazuri prilejuite de vremea capricioasă, Dogariu nu a avut cuvinte de ocară pentru niciun departament din direcţia sa sau pentru vreun subordondat de-al său. O atitudine total opusă faţă de cea a edilului şef Nicolae Robu pentru care criticile publice, avertismentele şi ameninţările au devenit nelipsite din discursurile zilnice.  Întrebat de ce nu are nici măcar o critică de adresat, Dogariu, departe de camerele de luat vederi şi fără a şti că va fi supus unei comparaţii cu edilul şef, a explicat că el nu îşi spală rufele murdare în public şi că mai întâi îi place să discute şi să găsească soluţii împreună cu cei cu care are dificultăţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.