Prefectul se întreabă ce se va întâmpla cu parcările după ce Unirii...

Prefectul se întreabă ce se va întâmpla cu parcările după ce Unirii și Libertății devin pietonale. Ce-i place la activitatea primăriei

3
DISTRIBUIȚI

piata_unirii

Prefectul judeţului Timiş Eugen Dogariu s-a plâns astăzi că “una din problemele pe care mulţi cetăţeni le ridică este ce se va întâmpla cu locurile de parcare din Piaţa Unirii şi Piaţa Libertăţii atunci când vor deveni pietonale.


Am văzut că există proiecte, dar nu se face nimic concret”. Tot privind preocupările sale legate de trafic, deşi nu s-a apucat de făcut inspecţii pe şantiere ca edilul şef Nicolae Robu, Dogariu a atenţionat că este absolut necesar ca între Poliţia Locală şi cea Rutieră să există o colaborare cât mai strânsă. Motivul este că dirijarea traficului va deveni una din priorităţile urbei de pe Bega în condiţiile în care în curând Timişoara se va transforma în şantier. Totuşi, Dogariu nu a avut numai nemulţumiri cu privire la activitatea administraţiei locale şi a sesizat că primăria Timişoara începe să intre în ordine cu consultarea cetăţenilor privind proiectele adoptate.

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.