Profesorul de şpagă de la Medicină a recunoscut integral acuzaţiile. De ce...

Profesorul de şpagă de la Medicină a recunoscut integral acuzaţiile. De ce nu se poate da o sentinţă acum

1
DISTRIBUIȚI

CIOCA MEDICINA 1

Conf.dr. Daniel Cioca de la Universitatea de Medicină şi Farmacie Victor Babeş din Timişoara a recunoscut, astăzi, la primul termen de judecată toate acuzaţiile aduse de procurori pentru a beneficia de reducerea limitelor de pedeapsă cu o treime.


Acesta a fost acuzat că a primit mită de la 20 de studenţi pentru a-i promova examenul de biologie celulară şi moleculară. Până astăzi, Cioca a refuzat să facă orice fel de declaraţie în faţa procurorului sau a judecătorilor legată de acuzaţiile care i-au fost aduse. Cioaca a declarat că regretă că s-a ajuns „până aici” şi a recunoscut acuzaţiile de luare de mită în formă continuată.  Cu toate acestea, judecătorul nu poate da o sentinţă pentru că avocatul profesorului de la Medicină, avocatul Mihai Paşca, a contestat constituţionalitatea prevederii legate de confiscarea extinsă a averii solicitată de procuror, care a considerat că există diferenţe mari între banii câştigaţi oficial şi ce deţine Cioca, şi s-a cerut un termen pentru a se aduce documente care să justifice averea dobândită.

1 COMENTARIU

  1. Cand lua banii de la bobocii de anul l,sunt sigur ca nu avea moaca din imagine!!!Sa-i confiste statul toti banii magarului!!!Sa faca si bulau ptr.minciuna,adica daca i se reduce pedeapsa cu o treime,poate sa-ti schimbe declaratia,cand vrea alup lui!?!Pedeapsa maxima ptr.HOT!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.