Putin a decorat cinci ruși cu medalia “Erou al Muncii”, prima dată...

Putin a decorat cinci ruși cu medalia “Erou al Muncii”, prima dată după căderea URSS

1
DISTRIBUIȚI

russia-putin.jpeg1-1280x960

Preşedintele rus Vladimir Putin a înmânat astăzi decoraţiile de “Eroi ai Muncii” – pentru prima oară de la încheierea epocii sovietice – la cinci cetăţeni ruşi, transmite France Presse, potrivit Agrepres.


Ceremonia solemnă organizată pentru cei cinci laureaţi în cadrul celebrărilor desfăşurate cu ocazia Sărbătorii Muncii a avut loc la Palatul Konstantinov din Sankt Petersburg, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea rusă. “Fiecare dintre voi reprezintă bogăţia ţării noastre”, a declarat Putin, adresându-se laureaţilor.

Acordarea acestei decoraţii, pe care preşedintele rus a readus-o în actualitate la sfârşitul lui martie, “este un nou pas spre renaşterea şi păstrarea tradiţiilor ţării”, a subliniat liderul de la Kremlin. “Nu putem crea o Rusie puternică fără a munci din greu”, a adăugat el. Printre cele cinci persoane decorate se află dirijorul şi directorul teatrului Mariinski din Sankt Petersburg Valeri Gherghiev, dar şi un miner din regiunea Kemerovo /Siberia Occidentală/, Vladimir Melnik, recompensat pentru productivitatea sa record. Creată în 1921, decoraţia de “Erou al Muncii”, destinată în principal celor mai buni muncitori, constructori ai economiei socialiste, a existat până la căderea URSS în 1991. Peste 20.000 de persoane au fost decorate în timpul epocii sovietice pentru succesul lor în industrie, agricultură, ştiinţă sau inovări tehnologice.

 

1 COMENTARIU

  1. Putin = o fetita cu koaie , criminal KGB-ist – FSB-ist communist ,(frate cu jigodiile securisto-comuniste Romane) , javra draqu de rusoi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.