Recital de flamenco cu canadienii Marta și Richard Moir VIDEO

Recital de flamenco cu canadienii Marta și Richard Moir VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

flamencopressalert2

Amatorii de flamenco au parte de un eveniment deosebit care îi va aduce în faţa timişorenilor pe canadienii Marta şi Richard Moir, spectacolul lor fiind unul care se anunţă de neratat pentru cei care iubesc acest gen muzical.

Evenimentul va avea loc în această duminică, de la ora 22.00, la Jazzissimo Lounge, iar protagoniştii show-ului sunt prezenţi pe scena flamenco-ului de mai bine de două decenii.


Au avut spectacole de sine stătătoare, dar au participat şi ca invitaţi în alte spectacole de anvergură. Programul lor tradiţional de flamenco include influenţe din Montreal (Canada), dar şi din locuri ca India sau Estul Europei. Printre locurile unde au fost invitaţi se numără Northern Flamenco Festival (Rusia),  International Guitar Festival (Scoţia),  Intercultural Festival (Ungaria) sau Hudson Music Festival (Canada). Printre locaţiile din România unde cei doi au cântat se numără: Castelul Bran, Casa Mureşenilor, Muzeul Astra (Sibiu) sau Casa de Cultură ”Mihai Eminescu” (Târgu Mureş). Preţul unui bilet pentru acest spectacol extraordinar este de 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.