Robu i-a pus gând rău mândriei administrației Ciuhandu: strada care se spală...

Robu i-a pus gând rău mândriei administrației Ciuhandu: strada care se spală singură. Ce schimbări vrea să facă

2
DISTRIBUIȚI

vacarescu_tmpress

Primarul Nicolae Robu nu se simte confortabil cu una din premierele administrației Ciuhandu, strada Văcărescu, prima din România care se spală singură. Edilul-șef spune că mai mulţi oameni s-au plâns că au avut surpriza neplăcută de a fi udați de stropitori în timp ce se aflau în maşină sau pe motocicletă şi a afirmat, neştiind că modernizarea străzii Văcărescu şi sistemul inovativ au fost realizate pe fonduri europene, că „nu demontăm sistemul, dar n-o să-l mai pornim.


Nu este normal că creezi oamenilor surprize de genul acesta şi să se trezească stropiţi, chiar se sperie unii, că nu se aşteaptă la aşa ceva. Pe de altă parte, se plâng alţi cetăţeni că au maşinile mai prăfuite şi trecând pe lângă stropitori numai bine le lasă dâre pe maşină. Eu cred că nu trebuie să venim cu idei pe care nu le-am analizat dacă sunt valabile atunci când sunt puse în practică, nu în simulare pe calculator. Aceste spălători nu funcţionează, este o prostie”.

Întrebat dacă sistemul care face ca strada Văcărescu să se spele singură a fost achiziţionat din fonduri europene, șeful Direcției Tehnice, Culiţă Chiş, l-a lămurit pe primarul Robu că aşa este, astfel că edilul şef a dat-o la întors. „Noi nu modificăm lucrările, nu ne atingem de sistem, dar putem să îi dăm drumul doar noaptea pentru că seara şi dimineaţa cetăţenii sunt în trafic şi nu este în regulă să le creăm aceste necazuri. Fiind realizat pe fonduri europene, nu putem să-l defiinţăm”. În final, Robu a glumit cu faptul că  „stropitori pentru cetăţeni trebuiau să fie puse în funcţiune de Sfântul Gheorghe, pentru că atunci este obiceiul de stropit. Lăsând gluma la o parte, este o investiţie făcută, după părerea mea nu a fost una inspirată, dar dacă tot e făcută, o vom folosi noaptea când traficul este foarte redus”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.