Robu “înrolează” angajații de la primărie la cursuri gratis de germană. Ce...

Robu “înrolează” angajații de la primărie la cursuri gratis de germană. Ce apel a mai făcut primarul iubitor de sponsorizări

2
DISTRIBUIȚI

nicolae_robu_AP-1024x682

Un nou miracol s-a înregistrat la primăria Timişoara. După ce municipalitatea a primit sponsorizări de mii de euro din partea unor firme precum Continental sau AEM Luxten, primarul Nicolae Robu a anunţat că a primit o ofertă tentantă, de data aceasta fără a face vreun apel public în acest sens.


„Centrul Cultural German se oferă să organizeze cursuri gratuite de limba germană pentru angajaţi ai primăriei. Desigur că cei care vor fi aleşi vor fi testaţi pentu a se stabili niveul lor de stare şi în funcţie de asta ar fi înrolaţi în cursuri pentru începători sau avansaţi”, a lămurit primarul. Şi pentru că vechile obieciuri sunt greu de lepădat, Robu a încheiat anunţul cu un apel către alte centre, menţionând că angajaţilor din primărie nu le-ar strica să înveţe nici limbile vorbite de Voltaire sau Shakespeare, desigur tot gratis.

2 COMENTARII

  1. Ce-i lipsea chelului…?… N-ar fi mai utile niscaiva cursuri de recalificare (sau chiar calificare, pt. unii..), de promptitudine și comunicare civilizată ? Părerea mea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.