Robu prorocește: “În legislatura mea Timişoara va ajunge să aibă mult mai...

Robu prorocește: “În legislatura mea Timişoara va ajunge să aibă mult mai mulţi pomi decât a avut la începutul ei”

1
DISTRIBUIȚI

robu la ceas02

După ce săptămâna trecută s-a arătat deranjat de vegetaţia care  „a răbufnit ca niciodată” şi a ameninţat timişorenii care nu remediază situaţia cu amenzi, astăzi, edilul şef  Nicolae Robu a făcut un nou anunţ despre planurile sale legate de vegetaţia din Timișoara:  „Am dat dispoziţii să înceapă o campanie de tăiere a pomilor şi a arborilor bătrâni degradaţi care nu au valoare, evident, astfel încât să preîntâmpinăm posibilele necazuri cauzate de ei cu ocazia unor furtuni la care ne putem aştepta fiind sezonul.


Va fi nevoie să se încheie licitaţia de contractare a firmelor care pe sectoare se vor ocupa de întreţinerea spaţiilor verzi şi după aceea va începe campania. Momentan, licitaţia este în faza ei finală”. Primarul a precizat că pe lângă copacii uscaţi, plopii trebuie să dispară cât mai curând, asta pentru că se află pe o listă de copaci neagreaţi de Uniunea Europeană fiind toxici. Anunţul s-a încheiat cu promisiunea că „în legislatura mea Timişoara va ajunge să aibă mult mai mulţi pomi decât a avut la începutul legislaturii mele”.

1 COMENTARIU

  1. Parlamentul este organ legislativ, in cazul lui se vorbeste de legislatura… primarul are mandat, el opricum nu legisleaza… parerea mea 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.