Robu către un jurnalist care i-a pus o întrebare : „Publicaţi-vă CV-ul,...

Robu către un jurnalist care i-a pus o întrebare : „Publicaţi-vă CV-ul, notele luate la şcoală şi tot ce aţi făcut ca ziarist. Să vă fie ruşine!”. Află care era întrebarea

12
DISTRIBUIȚI

robu la poli07

Edilul şef a făcut astăzi o nouă criză de nervi la conferinţa de presă a PNL Timiş. După ce a lăudat vreme de zece minute performanţa ACS Poli, care a promovat în Liga 1, Robu a fost întrebat de un jurnalist ce a fost atât de greu în a promova. Pe loc, Robu l-a apostrofat.


“Domnule, sunteţi penibil! Aveţi buletin de Timişoara. Este foarte greu, ştiu că e greu să ai sentimentul de ruşine în cazul unor personaje, poate îl dobândiţi. Ce aţi făcut ca să veniţi cu asmenea lucruri? Publicaţi-vă CV-ul, notele luate la şcoală şi tot ce aţi făcut ca ziarist. Să vă fie ruşine! Toate au o limită!” După muştruluiala ca la carte, jurnalistul a părăsit sediul PNL, iar edilul şef a comentat că se gândeşte şi la o creşetere a finanţării pentu Poli, dar şi la atragerea mai multor parteneri privaţi pentru finanţarea Poli Timişoara. „Au fost tatonări, dar eu am refuzat discuţile câtă vreme nu eram în postura de echipă promovată. Vreau să o spun foarte limpede, câtă vreme voi fi eu primar şi voi fi implicat în acest proiect pe care eu l-am iniţiat, să fie clar, nu se va pierde controlul asupara acestui club de către autorităţile publice locale”.

 

12 COMENTARII

 1. suuuuuuper realizare!!!!!.o echipa al carei personal remunerat este mai numeros decat publicul prezent la meciurile echipei… meciurile de pe teren propriu, de cele din deplasare nu mai vorbim.
  pacat, o ambitie personala a domnului primar robu.de ce nu s-a implicat inainte ca echipa sa se desfiinteze? sau de ce nu o luam de la zero cu echipa suporterilor?

 2. este o mica realizare ,totusi Timisoara are o echipa in liga intai .promovarea intr-adevar nu a fost o chestie grea ,greu fiind sustinerea financiara a echipei ,negocierile cu cei de la Recas si probabil altele pe care noi nu le stim.eu spun ca greul pentru POLI abia acuma incepe .cu asemenea jucatori nu te poti mentine in prima liga .desigur si costurile sustinerii echipei sunt altele ,dar si veniturile sunt mai mari.totusi pentru dl Robu problema este ca pentru oras nu prea a facut nimic ,decat niste mici cosmetizari,nu am vazut proiecte mari ,idei marete .

 3. Totusi, pentru ca un cadru universitar cu vechime sa aiba asemenea reactii si sa puna atata pret pe o echipa de fotbal este pur si simplu rusinos/scandalos.
  Scnadaloasa este si ideea de a finanta echipa de fotbal din banii contribuabililor fara sa-i intrebe pe acestia – si fara sa rezolve in prealabil marile probleme ale orasului…

 4. – don’ primar, vă rugăm respectuos : „Publicați-vă CV-ul, notițele luate la alegeri (știți dvs…) și toot ce ați făcut ca primar. Să nu vă fie rușine..! „

 5. Am scapat de draku (Ciuha) si am dat de tatsau:(
  Of,cat mai au de suportat timisorenii cu astfel de conducatori?
  Macar Ciuha, era gentlemen, nu punea botu la vrajelile unora si altora

 6. nu inteleg de ce presa mai merge la conferintele dezaxatului asta pletos si fatalau. si asa nu face decat tampenii, nu mai vb ce ii iese din gura tembelului….

 7. Prefer in continuare adevarata Poli nu echipa taranilor din Recas !Robu nu are decat sa se spele pe cap cu „vedetele” de la Recas ,pentru mine nu inseamna nimic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.