Rodica Vlad, „farmacist primar”, îl amenință pe viceprimarul Stoia. Ce acuzații îi...

Rodica Vlad, „farmacist primar”, îl amenință pe viceprimarul Stoia. Ce acuzații îi aduce fostului primar Ciuhandu

2
DISTRIBUIȚI

rodica-vlad

Rodica Vlad a reacționat la patru zile după ce viceprimarul Timișoarei Traian Stoia a dezvăluit că municipalitatea a pierdut din neglijența angajaților municipalității procesele pentru imobilul de pe str. Eugeniu de Savoya, care a fost vândut unor cetățeni italieni prin intermediul unui drept la replică trimis jurnaliştilor. Aceasta a susținut că după ce a câștigat la licitație imobilul cu numărul 14 „m-am adresat la doi profesori universitari, colegi cu fostul primar Ciuhandu, pentru o expertiză tehnică a clădirii, cu ajutorul căreia să dovedesc peste cei 50 de ani de concesiune cât am investit şi ce am făcut la clădirea respectivă” . În momentul în care a putut cumpăra imobilul „farmacistul primar Rodica Vlad” se plânge că „doar eu am fost contestata de domnul primar (Gheorghe Ciuhandu, n.a.) care dorea în mod expres să renunţ la clădire pentru fiul lui, pe gratis, dupa ce timp de doi ani de zile, investisem în diverse proiecte care aveau menirea de a consolida clădirea”.

Transformarea clădirii în ruină a fost pusă pe seama proceselor cu Primăria Timişoara care au împiedicat investitorii italieni să-şi ducă proiectul la bun sfârşit.


La final i-a transmis viceprimarului Traian Stoia că „dacă veţi mai face afirmaţii de genul cărora nu ştiu dacă nu există încrengături „de afaceri necurate între Rodica Vlad şi italienii care au cumpărat Eugeniu de Savoia”,  fără să puteţi face dovada acestui lucru, mă văd nevoită să vă dau în judecată şi să vă cer daune morale pentru modul tendenţios şi mincinos în care aţi redactat aceste informaţii către cetăţenii oraşului Timişoara”. Cea care a fost trimisă în judecată de DIICOT alături de alţi inculpaţi pentru fraudă de patru milioane de euro cu facturi false îşi încheie apoteotic comunicatul ” păcat de oamenii care te conduc, oraş istoric Timişoara!”.

 

2 COMENTARII

  1. fara cuvinte… excrocii incep sa isi infiga cutite in spate… se cearta o excroaca cu un om de paie al fratilor crsitescu! daca ar fi legi si daca s-ar mai si aplica toti astia ar fi pe la racoare la o tabla cu jiji… peste vreo 25 de ani parca vedem 2 batranei cu barbi sure cum ne spun cum dupa anii grei ai revolutiei munceau si 20 de ore pe zi de au strans avere…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.