Rugbyștii de la RCM Timișoara au strâns bani pentru Spitalul de Copii...

Rugbyștii de la RCM Timișoara au strâns bani pentru Spitalul de Copii ”Louis Țurcanu”

0
DISTRIBUIȚI

rcm strangere fonduri

RCM MVT UVT Timișoara s-a alăturat campaniei ”Dă un leu pentru copilul tău” prin care se strâng fonduri pentru o nouă clădirea a Spitalului de Copii ”Louis Țurcanu”, a cărui clădirea a fost revendicată. Colectarea de bani a avut loc la meciul dintre Timișoara și Steaua, desfășurat sâmbătă dimineață pe stadionul ”Gheorghe Rășcanu”.

La intrarea în stadion au fost amplasate cutii în care spectatorii puteau dona bani, iar pe lângă programele de meci obișnuite, iubitorii rugby-ului au primit și un flayer cu campania ”Dă un leu pentru copilul tău”.


De asemenea, la tombola de la pauză au fost premiați cu obiecte promoționale cu însemnele clubului și câțiva spectatori care au primit și alte taloane înseriate pentru donațiile făcute. Jucătorii au donat și ei bani pentru spital.”Am strâns și noi din partea echipei o sumă pentru campanie. Sper ca și publicul care a venit la rugby să fi ajutat cu cât a putut fiecare”, a declarat căpitanul RCM-ului, Stelian Burcea. Clubul a anunțat că va face publica suma adunată în total mâine, după ce se vor număra banii. RCM Timișoara este a doua echipă din oraș care s-a alăturat campaniei pentru Spitalul de Copii, după echipa de fotbal ACS Poli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.