Săptămâna Națională a Voluntariatului, o sărbătoare a mișcării și a artei

Săptămâna Națională a Voluntariatului, o sărbătoare a mișcării și a artei

0
DISTRIBUIȚI

pentru_voi.

Meci de fotbal, zumba, vizită la muzeu şi amenajarea spaţiului verde sunt doar câteva dintre acţiunile care vor avea loc în Săptămâna Naţională a Voluntariatului desfăşurate de către persoanele cu dizabilităţi intelectuale.


Beneficiarii Fundaţiei „Pentru Voi” au început chiar de astăzi să sărbătorească acest eveniment pentru al patrulea an consecutiv cu un meci de fotbal în care au jucat fete şi băieţi. Marţi, beneficiarii centrelor de zi „Împreună” şi „Orizonturi Noi” vor participa la un club de karate, iar joi, tinerii cu dizabilităţi intelectuale vor face mişcare în ritmuri de zumba. Ultima zi din Săptămâna Naţională a Voluntariatului este destinată vizitării Muzeului de Artă din Timişoara de către un grup de persoane cu dizabilităţi intelectuale, care mai apoi vor participa la ateliere de creaţie.

Săptămâna Naţională a Voluntariatului a ajuns la cea de-a doisprezecea ediţie, fiind organizat de către Pro Vobis şi are ca scop mobilizarea a cât mai multe organizaţii şi voluntari pentru a sărbători împreună voluntariatul şi pentru a atrage sprijinul comunităţii pentru a recunoaşte public această activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.