SCANDALOS Cum pune cruce firma care administrează cimitirele unei datorii de 15,5...

SCANDALOS Cum pune cruce firma care administrează cimitirele unei datorii de 15,5 milioane lei. Vezi ce au mai găsit executorii Primăriei Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

cimitir 1

La jumătatea lunii februarie edilul şef Nicolae Robu făcea public faptul că în urma verificării documentelor de la Primărie mai mulţi patroni care au terenuri închiriate sau concesionate de la primărie datorează municipalităţii nu mai puţin de  45,5 milioane de lei.  Cele mai multe datorii către primărie la avea la acea dată firma Consimpex,  companie ce se ocupă cu administrarea cimitirelor şi care datora municpalităţii nu mai puţin de 15.5 milioane de lei.


“Trecem la execuţii. Aş vrea să şi ocupăm nişte poziţii în noua organigramă, poziţii de executori la Direcţia Financiară poziţii care ne-ar costa ceva cu salariile, dar care ar trebui să aducă zeci de milioane lei pe an. Până în cinci persoane. Reziliem contractele cu astfel de firme, vom vedea de la caz la caz”, declara la acea dată edilul şef.   Legat de firma Consimpex, viceprimarul Traian Stoia de declarat că „au datorii de peste un milion de euro, iar pentru o parte din sumă există o sentinţă care îi obligă să plătească. Am trimis sentinţa către un executor judecătoresc care a găsit 1,50 lei în cont şi o Dacie veche. Momentan firma lucrează sub denumirea de Boldea SRL şi a mai avut şi tupeul să ceară prelungirea contractului.” Viceprimarul Stoia a ţinut să sublinieze că „acest contract este făcut în duşmănie pentru primărie” şi a promis că cei care s-au ocupat de acest demers vor fi traşi la răspundere. Cât despre firma Consimpex, primăria va continua acţiunile în instanţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.