Seară de muzică uşoară românească, cu Florin Mureşan şi Adnana

Seară de muzică uşoară românească, cu Florin Mureşan şi Adnana

1
DISTRIBUIȚI

florinmuresan

Melomanii care preţuiesc muzica uşoară românească au parte mâine, 31 mai, de un concert extraordinar cu Florin Mureşan, evenimentul care va avea loc la Porto Arte urmând beneficieze şi de prezenţa invitatei speciale Adnana, câştigătoarea premiului trei la secţiunea Interpretare a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară, Mamaia, din 2012.

Născut în Hunedoara, la 13 februarie 1973, Florin Mureşan a urcat pentru prima dată pe scenă, la vârsta de şase ani, interpretând o melodie din folclor, iar doi ani mai târziu, a organizat personal un spectacol de Ziua Mamei, la Căminul Cultural din satul în care a copilărit, Cristeştii Ciceului din Bistriţa Năsăud, moment în care a cântat prima sa melodie de muzică uşoară, dedicată mamei sale.


Nu este întâmplătoare apropierea sa de lumea muzicii, fratele său fiind cunoscutul cantautor Ovidiu Komornyik. „În adolescenţă, noi aveam în familie un artist, pe Ovidiu, iar mama considera că eu nu am talent şi sperii vecinii cu ceea ce numesc eu muzică. În sinea mea, simţeam şi ştiam că pot cânta, drept urmare, am muncit cu mine, cu sunetele, cu rezistenţa mea, minimum opt ore în fiecare zi. A fost un efort care mi-a demonstrat mie, în primul rând, că Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă şi-n sac, că munca reprezintă 80 la sută din succes şi n-am regretat nicio clipă din orele acelea, care pentru mulţi ar părea supraomeneşti“, declară artistul.

Florin Mureşan, s-a lansat în muzică acum doi ani cu albumul “Iubesc pe altcineva”. „Providenţă sau nu, cert este că acest album a apărut într-un moment în care şi viaţa mea s-a schimbat, am învăţat să iubesc aşa cum învaţă copiii să meargă în picioare şi să vorbească, am învăţat că suferinţa este apanajul oamenilor slabi, am învăţat să ştiu să fiu iubit şi, astfel, am dat viaţă câtorva melodii, pe care le-am alăturat celor compuse de fratele meu şi de Gheorghe Emanuel“, a declarat artistul. Biletele pentru acest concert costă 15 lei.

1 COMENTARIU

  1. Timisorenii se pot considera norocosi ca au prilejul de a fi prezenti la Concertul lui Florin Muresan si a se putea bucura de tot ceea ce transmite artistul prin muzica sa, prin minunata interpretare si vocea deosebita cu care l-a inzestrat bunul Dumnezeu. Ne-am dori din tot sufletul un astfel de concert si la Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.