Soluția ingenioasă a unui contrabandist de țigări de a ascunde marfa. Câte...

Soluția ingenioasă a unui contrabandist de țigări de a ascunde marfa. Câte pachete au descoperit polițiștii FOTO

0
DISTRIBUIȚI

2

Contrabandiștii de țigări dau dovadă de tot mai multă ingeniozitate pentru a aduce marfa ilegală în țară, sperând să treacă neobservați de polițiștii de frontieră. Astfel, la sfârșitul acestei săptămâni oamenii legii au descoperit țigări contrafăcute nu doar într-un  portbagaj, ci și pe corpul unuia dintre contrabandiști, bandajat cu multă migală cu o “baterie” de pachete. Prima captură din weekend a avut loc pe centura orașului Deta, zonă preferată de contrabandiști. Polițiști de frontieră din Deta, împreună cu lucrători ai Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Timiş, au oprit un Opel, despre care avea informații că ar transporta țigări.


La volanul mașinii se afla o femeie, în vârstă de 41 de ani, Daniela M., din Arad. Polițiștii au găsit, în portbagajul mașinii, peste 2.000 de pachete de țigări, cu timbru de Muntenegru, în valoare de aproape 25.000 de lei.

1

Tot în acest weekend, polițiștii de frontieră din Jimbolia au oprit un Opel Vectra, pe DN 59A. Mașina era condusă de un bărbat de 39 de ani și avea trei pasageri, toți fiind din județul Timiș. Cele peste 1.500 de pachete de țigări din Serbia descoperite la cei patru erau ascunse nu doar în bagaje, ci și pe corpul transportatorilor. În ambele cazuri, persoanele prinse cu țigări de contrabandă s-au ales cu dosare penale pentru deținerea ilegală a produselor accizabile supuse marcării, marcate necorespunzător sau cu marcaje false, peste limita a 10.000 de țigări. Toate pachetele descoperite au fost confiscate, valoarea întregii capturi ridicându-se la aproape 40.000 de lei.

3

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.