„Şperaclele” verbale ale spărgătorilor de locuinţe ca să deschidă uşa arestului

„Şperaclele” verbale ale spărgătorilor de locuinţe ca să deschidă uşa arestului

0
DISTRIBUIȚI

spargatori locuinte 1

Tribunalul Timiş a judecat, astăzi, recursul celor trei spărgători de locuinţe – Ştefan Csazar, Sorin Damşa şi Daniela Angheloiu.  care au fost arestaţi, săptămâna trecută, în urma unei acţiuni a poliţiştilor timişoreni. Aceştia sunt suspectaţi de comiterea a zece furturi pe raza judeţului Timiş. Recidivist, Ştefan Csazar le-a cerut judecătorilor să-l lase în libertate pe motiv că „la mine nu s-a găsit nici un bun furat. Au luat bunuri la percheziţie. care erau ale mele,a le familiei, ca să dea bine în pozele de la dosar.


Fără să aibă ei probe, eu am recunoscut fapta. Asta este, am făcut-o. Puteam să plec de luni că mi-a spus când a ieşit de la anchetă unul că ştiu de ce am făcut. Ştiam că vor veni, dar n-am fugit niciunde. N-am unde să mă duc”. Apărătorul acestuia a încercat să-l scuze că nu şi-a găsit un loc de muncă după ce a fost eliberat din închisoare, explicând că „a încercat în repetate rânduri, dar cine credeţi că se apleacă asupra uni astfel de cazier încărcat?”.

spargatori locuinte 2

Damşa a susţinut că „nu am avut nici un fel de implicaţie în aceste furturi”, fiind dublat de avocata sa care a afirmat că „nu există probe că ar fi fost în apartamentele celor două victime. Faptul că a spus cine ar putea cumpăra bunuri furate, nu înseamnă că a şi furat”. Cu voce pierdută, Daniela Angheloiu, de 17 ani, le-a spus judecătorilor că „îmi pare rău- Nu am fost conştientă ce se întâmplă. Mai daţi-mi o şansă”. Procurorul de şedinţă a solicitat respingerea recursurilor împotriva deciziei de arestare preventivă a celor trei. Instanţa a rămas în pronunţare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.