Spirite încinse înainte de concursul pentru antrenorii juniorilor de la ACS Poli....

Spirite încinse înainte de concursul pentru antrenorii juniorilor de la ACS Poli. Robu, nemulțumit de rezultatele Centrului de copii

0
DISTRIBUIȚI

POLI08_resize

Concursul pentru nouă posturi în cadrul Centrului de Copii și Juniori de la ACS Poli a stârnit vâlvă și neliniști cu privire la criteriile prin care vor fi angajați noii antrenori. Managerul clubului, Călin Rosenblum, dar și primarul Nicolae Robu au precizat că au fost unele rezultate ale câtorva grupe de copii care i-au nemulțumit și din acest motiv s-a organizat concursul.

Nicolae Robu a vorbit luni la prânz despre acest concurs. Primarul a spus că își dorește ca activitatatea din Centrul de Copii și Juniori să se îmbunătățească față de acest an. ”Eu aş vrea să spun răspicat că nu sunt mulţumit de prestaţia unora dintre anternorii de la centrul de copii. Noi punem mare accent pe acest Centru de copii şi juniori de la fotbal, cum, de altfel, procedăm şi la celalte ramuri sportive pe care le susţinem. Rezultalele nu sunt cele obţinute în meciuri amicale, nu sunt cele obţinute la diverse turnee prieteneşti, ci sunt rezultatele din competiţiile oficiale. Vrem să profesionalizăm actvitatea de la acest centru şi suntem hotârâți ca pentru următoarul sezon să păstrăm acei antrenori care şi-au făcut datoria şi au dat dovadă de competenţă şi să îi înlocuim pe cei care nu şi-au făcut datoria sau, chiar dacă s-au străduit, nu s-au dovedit competenţi.


Pentru noi nu există antrenor comod sau incomod. Există antrenor care face performanță sau care nu face performanţă”, a declarat astăzi Nicolae Robu.

Contactat de PRESSALERT.ro, managerul ACS Poli Călin Rosenblum a precizat că și el are anumite nemulțumiri față de anumite grupe și că oricum toți antrenorii din Centrul de copii și juniori au contracte pe perioadă determinată care expiră în această vară. ”Da, și noi suntem nemulțumiți de anumite rezultate. Vrem să aducem antrenori cu experiență, cursuri, rezultate și licențele cerute ca și criterii pentru Liga I. Concursul este deschis tuturor, pot depune dosarele și cei care sunt acum angajați acum ca antrenori la juniori, și vor fi aleși cei mai buni. Vrem să creem un Centru puternic de copii și juniori, ar fi extraordinar ca în fiecare an să avem unu sau doi jucători care să facă pasul spre echipa mare. Toți antrenorii au avut contracte pe perioadă determinată de un an, tocmai ca să vedem ce va fi după primul sezon. Comisia de evaluare o vom anunța doar cu o zi înainte de concursul final. Nu vă putem spune cine e în comisie, pentru că asta se și dorește, să se afle, și nu este în regulă”, a declarat Călin Rosenblum pentru Pressalert.

Dosarele pot fi depuse în perioada 20-31 mai. Au fost scoase la concurs postul de director tehnic pentru Centru, post neocupat până acum, trei posturi de antrenori de excelență, pentru grupele de 19, 18 și 17 ani, două posturi de antrenori formativi, pentru grupele 15-16, respectiv 13-14 ani, două posturi de antrenori de inițiere, pentru grupele de 7-8 ani, 9-10 ani, și 11-12 ani, precum și un post de antrenor cu portarii, inexistent până acum. Până acum în club erau tot nouă posturi, dar toate de antrenor, fără director tehnic și antrenor cu portarii. Iată angajații actuali ai Centrului de Copii și Juniori:

Cristian Contescu, juniori A

Roberto Ivan, juniori B

Sorin Vlaicu, juniori C

Antonio Foale, juniori C1

Ovidiu Preda, juniori D

Iulian Prodana, Juniori E

Robert Frușa, Copii 2004

Nova Draghici, Copii 2005

Octavian Benga, Copii 2006

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.