Sportul „verde”: invitație la pedalare la a doua ediție a Cupei ”Max...

Sportul „verde”: invitație la pedalare la a doua ediție a Cupei ”Max Aușnit” de la Lugoj

0
DISTRIBUIȚI

�

Concursul dedicat cicliștilor amatori, dar și profesioniști, Cupa ”Max Aușnit” își va desfășura a doua ediție în data de 8 iunie, cu pornire de la Lugoj. Competiția este avizată de Federația română de Ciclism, iar  traseul va fi de șosea, între Lugoj și Tapia.

Cupa ”Max Aușnit” este dedicată atât cicliștilor amatori sau profesioniști din țară, dar și de peste hotare. Competiția va avea loc în data de 8 iunie, între orele 10.00 – 16.00, pe următorul traseu: Lugoj, Jurești, Barna, Pogănești, Săceni, Surducu Mic, Fârdea, Hăuzești, Crivina, Criciova, Cireșu, Măguri, Tapia.


Premiile totale sunt în valoare de 4.000 de euro și nu se percepe nicio taxă de înscriere. Concurenții se pot înscrie online pe site-ul oficial www.concordialugoj.ro sau la fața locului, în Casa Memoriala ,,Max Aușnit” din parcarea AO Truck Stop de pe centura Lugojului. Startul și premierea de la final vor avea loc  în aceeași parcare. La eveniment vor participa aproximativ 100 de persoane implicate în organizare. Cupa ”Max Aușnit” este organizată de Clubul de Turism Concordia alături de Asociația Liman Bike Race, în parteneriat cu Primăria Municipiului Lugoj și Consiliul Județean Timiș.

Max Aușnit sau Auschnitt s-a născut în 1888 de la Galați și a fost administratorul delegat al Uzinelor și domeniilor de Fier Reșița, cea mai mare societate pe acțiuni din România înaintea instaurării regimului comunist. Auschnitt a absolvit Academia de Înalte Studii Comerciale și de Export din Viena, a fost președinte al Asociației generale de Industrie din Banat, vicepreședinte Uniunii Generale a Industriașilor din România și senator al Camerei de Comerț și Industrie din Galați. În timpul Celui de Al Doilea Război Mondial, industriașul a plecat în SUA, unde a și decedat.

Foto: prosit-blogum.blogspot.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.