Tânăra care luptă frumos într-un sport dur. Povestea unei campioane

Tânăra care luptă frumos într-un sport dur. Povestea unei campioane

0
DISTRIBUIȚI

karatista

Are centura maro la karate, este campioană europeană şi a obţinut locul doi la Cupa României la box. Este vorba despre Alexandra Oprescu, o tânără de 18 ani din Timişoara, care practică sporturile de contact de mică.


Alexandra şi încă o sportivă sunt singurele fete din judeţul nostru care au ales să practice un sport dur, însă tânăra spune că acesta este visul ei, iar după ce va termina facultatea visează să devină antrenor de box. Campioana europeană la karate este elevă la Liceul cu Program Sportiv „Banatul” din Timişoara şi a ales boxul în urmă cu doi ani pentru că „atunci când am intrat la liceu nu exista disciplina karate şi am ales boxul. Am foarte mari emoţii la competiţii, boxul este un sport destul de greu, mai ales cel feminin, pentru că este full-contact şi sunt antrenamente grele. Nu este uşor să lupţi patru reprize a câte două minute”.

Alexandra Oprescu a obţinut locul doi la Cupa României la box cu multă muncă. Fata se antrenează zilnic cel puţin patru ore, două pentru karate şi alte două pentru box, dar reuşeşte să ajungă şi la şcoală. Tânăra își poate încerca șansele şi pentru un titlu la box în acest an, la o competiţie care va avea loc în ţara noastră în această vară. Nu doar Alexandra s-a întors cu o medalie de la Cupa României la box, ci şi Cătălin Şeşureac, un băiat de 14 ani, care a obţinut tot locul doi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.