Ţigăncile au blestemat şi scuipat de nervi că le-au fost arestaţi bărbaţii...

Ţigăncile au blestemat şi scuipat de nervi că le-au fost arestaţi bărbaţii traficanţi de minore VIDEO

7
DISTRIBUIȚI

tigg

Scandal la Palatul Dicasterial din Timişoara, astăzi, după ce poliţiştii de la „Crimă Organizată” i-au dus la arestare pe cei cinci acuzaţi de trafic de persoane, reţinuţi după descinderile de ieri de la Lugoj.


Aceştia sunt acuzaţi că au obligat mai multe minore să se prostitueze, una dintre ele fiind răpită din faţa şcolii. Când grupul format din două tinere şi trei bărbaţi a fost dus în faţa judecătorului care a analizat cererea DIICOT Timişoara de arestare preventivă, pirandele au ocupat holul din apropierea sălii de judecată. După ce Novacovici Larisa, Cârpaci Vişina, Aflat Mircea, Căldăraş Gyongyi şi Cârpaci Ionel au primit mandate pe 29 de zile s-a declanşat isteria. În faţa clădirii Parchetului, ţigăncile au început să răcnească şi să blesteme că „o să se aleagă prafu. Aţi luat bărbaţii nevinovaţi şi i-aţi băgat la puşcărie. Ne-aţi distrus casa, f…-n gură”. În momentul în care arestaţii au plecat sub escorta trupelor speciale, una dintre femei s-a repezit la portiera uneia dintre maşini, înjurând. După ce a fost îndepărtată de lângă maşină, a urmat un nou val de blesteme „asortate” cu câteva porţii de scuipat. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor care asigura paza Palatului Dicasterial pentru ca să poată pleca în siguranţă maşinile cu arestaţi. Două dintre scandalagioaice au fost amendate.

7 COMENTARII

  1. Cum, nu s-a găsit măcar un bărbat adevărat să-i dea un dos de palmă de să-i sară dinții de aur din gură borâturii aleia de cioară ? Nasol, părerea mea !

  2. Nu trebuie un „barbat adevarat” ci doar sa fie aplicata legea fara teama de a fi scos vinovat de „superiori”,”sefi”ori magistrati,vezi cazul politistului de la interventie acuzat de vatamare corporala grava , in timpul executarii unei misiuni si care a fost condamnat cu executare.Ulterior s-a probat nevinovatia politistului dar deja acesta executa la acea data pedeapsa in penitenciar de vreo doi ani.

  3. Pentru toata nesimtirea tiganilor doar judecatorii sunt de vina , pentru blindetea cu care ii tratează când ajung in instanța , indiferent de cât de bun este probatoriu. ii scot nevinovati, rusine.

  4. din moment ce a dat drumul la comentariul tau bai Gadeo e clar cine e Bota si cine esti tu!Fii barbat si spune omului in fata ce ai de zis!

  5. da bagatile dracu sa le ia de tiganci imputine bagatile la inchisoare si pe iele ca numai in romania se intampla asa sa faca scandal altundeva in europa si in lume nu se fac asemenea scandaluri bagaile la inchisoare ! Ei fac tara de rusine si ne pateaza onoarea de romani !

  6. ba oameni buni acolo era doar un baiat care se iubia cu fata c ea care zic ei ca o punia la prostitutie , pentruca tot orasul stie de ei se iubia ca romeo si julieta , cu o minora de 16 ani si baiatu sa intors la nevasta lui normal ca fata minora nu avia ce sa faca si ia la pus de razbunare la politie si politia asi face datoria si minciun mai mari decat un bloc tot minciuna minciuna ,,,, mai ceva ba mai esti si voi in afara romanilor rasisti draculu sa vedeti cum traesc negri cu albi in preuna si tot felu de oameni in preuna doar voi romani sunteti rasiti a uitasem voi ati ramas in urma cu 50 de ani si e normal sa fiti rasisti pe atunci doar era marele rasizm

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.