Timişoreanca Lorana își caută norocul la Bucureşti: a devenit solista trupei M...

Timişoreanca Lorana își caută norocul la Bucureşti: a devenit solista trupei M Stream Band

3
DISTRIBUIȚI

lorana1

Timişoreanca Lorana, solista care a lansat acum doi ani un videoclip ale cărui filmări au avut loc pe şantierul autostrăzii Timişoara – Arad, a devenit vocea trupei M Stream Band, şi a decis să-şi încerce norocul în muzică la Bucureşti.

„Deşi mi-am dorit aşa ceva, n-am plănuit niciodată să intru într-o trupă. M-am cunoscut cu noii mei colegi, la Bucureşti, unde sunt la master la Lingvistica limbii engleze. Trupa a fost iniţiată de Alex, ei căutau un solist şi aşa ne-am cunoscut. Suntem foarte entuziaşti, pregătim piese proprii, vom pune mai multe materiale pe pagina noastră de Facebook şi de la repetiii.  Eu cred în şansele mele de afirmare oriunde.


Am decis să mă mut din Timişoara mai mult din instinct şi se dovedeşte a fi o intuiţie bună, fiindcă lucrurile încep să se aşeze în direcţia dorită“, ne-a declarat Lorana. Alături de ea în trupa M Stream Band se mai află basistul Alex Comarnicianu, chitaristul Daniel Dobrin, clăparul Dragoş Stama şi tobarul Daniel Prundeanu, iar genul abordat de ei este pop.

Chitaristulul Daniel Dobrin este student la Facultatea de Construcţii Civile din Bucureşti şi se descrie un autodidact, clăparul Dragoş Stama e student la Conservator, basistul Alex Comarnicianu este membru fondator al trupei şi a cântat în mai multe formații, fiind absolvent al Conservatorului, iar toboşarul Daniel Prundeanu a terminat Facultatea de Matematică şi Informatică.

Născută în 1990 în Timişoara, Lorana a fost componentă mai mulţi ani a unei echipe de volei din oraş şi a debutat cu single-ul Keep Dreaming. Posesoare de talent muzical nativ autentic, feeling, timbru vocal plăcut si recognoscibil, era doar o chestiune de timp până avea sa fie remarcată. Recunoaşterea acestor calităţi a venit la timpul potrivit chiar şi din partea celebrului Haddaway, alături de care a avut ocazia sa cânte câteva versuri într-unul din concertele live ale acestuia, desfăşurat la Club 30 în Timişoara. Mai apoi, Lorana a scos Take Me (To The Other Side), melodie care a avut parte de un videoclip ale cărui filmări au avut loc pe şantierul autostrăzii Timişoara – Arad, pe o stradă din oraşul nostru şi în incinta clubului Heaven Studio.

3 COMENTARII

  1. Lorana e o persoana desteapta, educata, harnica. Va reusi „pe bune” pentru ca are potential, nu are nevoie de compromisuri. Am fost profesoara ei, stiu ce spun.
    Bravo, Lorana ! Succes !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.