Timişorenii de la Mircea Bunea Trio pregătesc un album live

Timişorenii de la Mircea Bunea Trio pregătesc un album live

0
DISTRIBUIȚI

mirceabuneatrio

Trupa timişoreană de jazz „Mircea Bunea Trio”, care a fost desemnată „Revelaţia anului 2012” la Gala Premiilor de jazz, pregăteşte înregistrarea unui album live şi va susţine un concert la Jazz Office, astăzi, de la ora 21.30, cu intrarea liberă.

„Premiul îl vedem ca pe o recunoaştere a competitivităţii şi calităţii muzicii şi show-ului prestat de noi. În plus, a fost ocazia să apărem public şi la Bucureşti, împreună cu unii dintre cei mai buni muzicieni din ţară“, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, liderul trupei, chitaristul Mircea Bunea, despre distincția obținută.

Concertul pe care îl vor susţine „acasă“ este, conform spuselor lui Mircea Bunea, o repetiţie generală pentru recitalurile pe care trupa le va susţine în următoarele zile la Apold, Făgăraş şi Sibiu.


„Cântăm, pe lângă deja auzitele piese compuse de celebrissimi precum Jeff Beck, Scott Henderson sau Simon Phillips, şi câteva aranjamente nou introduse în programul nostru, precum o variantă foarte interesantă de Cissi Strut, sau piesa Octopus care apare pe ultimul disc avându-l colaborator pe Joe Bonamassa. Pentru anul acesta ne propunem înregistrarea unui album live, după care ne propunem să începem lucrul la câteva compoziţii şi aranjamente ale unor standarde, astfel ca până în toamnă să ne dublăm (dacă nu chiar triplăm) repertoriul“, a mai precizat muzicianul. Alături de el, din Mircea Bunea Trio mai fac parte Victor Miclăuş (bass) şi Gore Teodorescu (tobe).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.