Trei arestări la Londra după ce un soldat a fost ucis în...

Trei arestări la Londra după ce un soldat a fost ucis în plină stradă

0
DISTRIBUIȚI

Britain Attack

Poliţia britanică a arestat ieri alţi trei suspecţi în legătură cu uciderea sălbatică a unui soldat în afara serviciului de către doi islamişti, care a ridicat temeri noi asupra terorismului, informează Associated Press, citat de Agerpres. Scotland Yard a anunţat că ofiţeri de la combaterea terorismului au arestat doi bărbaţi, în vârstă de 24 şi 28 de ani, într-o locuinţă din sud-estul Londrei. Un al treilea bărbat de 21 de ani a fost arestat separat pe o stradă din Londra în acelaşi timp. Poliţia a declarat că a folosit un pistol cu impulsuri electrice pentru a proceda la arestarea a doi dintre suspecţi.


Toţi trei sunt deţinuţi sub suspiciunea de conspiraţie pentru a comite o crimă.

Poliţia a reţinut deja mai mulţi suspecţi în legătură cu uciderea soldatului de 25 de ani, Lee Rigby, care, lovit cu un vehicul, a fost în mod repetat înjunghiat, în timp ce mergea pe jos în afara cazărmii Royal Artillery Barracks din Woolwich, la sud de Londra, miercuri după-amiază. Scenele oribile ale crimei au fost înregistrate pe telefoanele mobile ale martorilor şi un clip a fost postat în care unul dintre cei doi suspecţi face declaraţii politice şi avertizează asupra unor viitoare violenţe în timp ce soldatul zăcea mort în spatele lui.

Cei doi principali suspecţi, în vârstă de 22 şi 28 de ani, au fost împuşcaţi de poliţie care a a ajuns la faţa locului câteva minute mai târziu. Ei sunt sub pază în două spitale diferite. Alte trei persoane au fost arestate joi. Două femei au fost eliberate fără a li se aduce acuzaţii, iar un bărbat de 29 de ani este în aşteptarea interogatoriului. Un alt bărbat a fost arestat sub suspiciunea de infracţiuni de terorism nespecificate vineri seară imediat după ce a acordat un interviu BBC în care a dat detalii despre trecutul unuia din principalii suspecţi. Bărbatul, identificat de BBC ca Abu Nusaybah, a fost arestat la sediul BBC şi rămâne în arest.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.