Un Audi Q7 a spulberat un Renault care a fost proiectant în...

Un Audi Q7 a spulberat un Renault care a fost proiectant în şanţ GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1925004177">

audi accident

Un grav accident de circulație a blocat circulația, în această după amiază, pe șoseaua care leagă Timișoara de Giarmata. Șoferul unui Audi Q7, Rubino Fabio, de 40 ani, venea în viteză dinspre Timișoara spre Giarmata și nu a păstrat distanța față de Fordul Mondeo din fața sa care a frânat pentru a-i permite unei alte mașini să facă la stânga. Pentru a evita să lovească Fordul din spate, Audi-ul a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un Renault Clio, care a fost proiectat în şanţul de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de violent încât roata din stânga faţă a Audi-ului s-a rupt , iar maşina s-a învârtit pe şosea, lovind cu lateralul Ford-ul. Echipajul de descarcercare sosit la faţa locului a avut mult de lucru până să-l scoată dintre  fiarele contorsionate pe şoferul Renault-ului. Operaţiunea a fost îngreunată şi de faptul că maşina nu avea stabilitate , existând riscul să se  răstoarne. Până la urmă, pompierii au reuşit să-l scoată din maşină, victima, în vârstă de 23 de ani,  fiind transportată la spital cu multiple fracturi. Şoferul Audi-ului a susţinut că „nu ştiu ce s-a întâmplat. Parcă a fost un vis. Am vrut să evit şi a venit din faţă”. Pe ambele sensuri s-au format coloane pe câţiva kilometri.

1 COMENTARIU

  1. Asa e, cand mergi la intimidare. Ti-o mai furi. Partea proasta e ca mai nenorocesti si alta lume. Ia sa fi avut el un Trabant, se mai dadea asa rotund in spatele Fordului. Nuuu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.